Trenér Kotal hovoří o výsledcích testů a nadcházejícím utkání v Hradci

Trenér Kotal hovoří o výsledcích testů a nadcházejícím utkání v Hradci

B r n o - A máme tu další zápas. Zbrojovka míří tam, kde zakončila ligový podzim - do Hradce Králové. Utkání má výkop ve 14 hodin.

K definitivnímu zúžení kádru ještě nedošlo, do Hradce nicméně s největší pravděpodobností odcestuje pouze patnáct hráčů a dva gólmani. "Hyčka, Šumbera, Sedlák a Šural hráli dnes za juniorku proti reprezentaci U18 (více o utkání píšeme zde), s námi nastoupí v sobotu proti Dunajské Stredě. To platí i pro Markoviće, který podstoupí speciální program na posílení kolene, s nímž měl problémy," prozradil trenér Kotal.

Do hry ještě nezasáhne Zoubele, tomu už nicméně opadly teploty. "Navíc i magnetická rezonance vypadá dobře," dodal kouč na adresu zimní posily, kterou v minulosti sužovaly trable s kolenem.

Do utkání tak nejspíš zasáhne sestava Hladký - Malík, Košťál, Schuster - Pašek, R. Buchta, Zavadil, Keresteš - Vávra, Čtvrtníček, Sýkora. Na lavičce budou nachystáni Doležal, P. Buchta, Klán, Serečin, Brigant a Slančík. O případných změnách budeme pochopitelně informovat.

K avizovanému zúžení sestavy dojde nakonec až ve čtvrtek. Trenéři již nicméně mají k dispozici výsledky včerejších testů. "Dopadly dobře, dá se říci velmi dobře," pochvaloval si Kotal. "Hráči, kteří absolvovali všechny tréninky, měli výsledky velmi dobré, u těch dalších byly adekvátní zdravotním problémům z minulosti. Teď nás čeká práce s míčem, při které musíme co nejlépe aplikovat přednosti, získané v kondiční fázi."

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...