Formu a pohodu Zbrojovky prověří opět olomoucká Sigma

Formu a pohodu Zbrojovky prověří opět olomoucká Sigma

B r n o - A znovu do Olomouce. Zbrojovku čeká o víkendu další zápas na zdejší umělé trávě, podruhé změří síly se Sigmou. Výkop je naplánován na 11 hodin.

Zřejmě naposledy se v utkání představí dvě rozdílné jedenáctky, pro každý poločas jedna. "V dalším duelu v Hradci už bychom chtěli mít kádr, který by se blížil tomu pro soustředění v Turecku. Mezitím nás ještě čekají v Praze fyzické testy, proběhnou v pondělí," řekl před utkáním trenér Kotal.

Do zápasu by měli zasáhnout oba testovaní hráči - Radek Buchta a Josef Čtvrtníček. Co se marodů týče, nic zásadního se nemění, pozvolna se zvyšuje zátěž Milana Lutonského. V Olomouci už nejspíše nebude Jan Sedlák, kterému klub domluvil testy v druholigovém Mostě (nástup v úterý), a také Tomáš Brigant, ten v sobotu nastoupí za juniorku.

Další složení kádru závisí na několika proměnných. "Uvidíme, jak dopadnou testovaní hráči, co marodka a jak se vyvinou jednání o případných posilách," doplnil Kotal. Skladbu kádru budeme v příštím týdnu pochopitelně na našich stránkách sledovat a aktualizovat.

Utkáním s Olomoucí letos Zbrojovka přípravný zápasový maraton zahajovala, nyní tedy čeká repete. Připomeňme, že v úvodním měření sil Brňané podlehli 0:2.

Rozpis dalších zimních přípravných duelů doznal drobné změny - s Ružomberokem se utkáme jen jednou, a to v Brně (3. února ve 13 hodin, TCM). Zbrojovka vyšla vstříc žádosti soupeře, jehož realizační tým doznal změn. V TCM se odehraje také zápas s Dunajskou Stredou (31. ledna, 13 hodin).

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...