Který zápas Zbrojovky byl nejlepší? Co si hráči přejí k Ježíškovi? A kdo bude fotbalovým mistrem?

Který zápas Zbrojovky byl nejlepší? Co si hráči přejí k Ježíškovi? A kdo bude fotbalovým mistrem?

Fotbalový podzim je za námi. Všichni bychom si přáli, aby Zbrojovka byla v tabulce výš a měla klidnější zimu. Na pauzu jsme připravili malou podzimní a předvánoční anketu s hráči prvního mužstva, která vám zpestří adventní čas.

Odpovědi budeme zveřejňovat na webu v celém předvánočním čase. Co se dočtete? Třeba to, kterého výkonu jako celku si hráči během podzimu nejvíce cení. Napovíme, že většinou „vyhrál“ jeden zápas na půdě pražského celku, přesnou odpověď ani není třeba dopisovat…

Kdo byl nejlepším hráčem Zbrojovky za celý podzim? Jmen se na lístcích objevilo dost, každopádně Pavel Zavadil není v tomto výčtu osamocen a v tipech se objevují i jména, která byste třeba ani nečekali. Ovšem každý má právo na svůj názor.

Blíží se Vánoce a třeba se necháte inspirovat přáním našich hráčů, co by rádi našli pod stromečkem. Lamborghini, akušroubovák, sloupová vrtačka, to jsou jen namátkou tři přání. Naše hráče neopustil humor, na jedné anketě bylo přání jistého hráče začerněno a jiným rukopisem připsáno, že si „přeji sexuální zkušenost se starším mužem.“ Po autorovi tohoto šprýmu pátrat nebudeme a nezveřejníme ani jméno fotbalisty, který měl toto přání údajně vyslovit. Jen si přejme, aby humor našim hochům vydržel i na jaře. Samozřejmě podložen dobrými výkony, směřujícími k rychlé záchraně.

Požádali jsme i hráče, aby určili nejlepší hráče podzimu na jednotlivých postech, vyjma spoluhráčů. I tady se objevují zajímavá jména. Kdo bude mistrem? V tipech zbrojováků vede Plzeň před Spartou, jeden hráč věří i Jablonci.

další články

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného

B r n o – Zápas s Jihlavou už pozvolna spěl k remízovému výsledku – pět minut před koncem jej ale...
VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou

B r n o – Kouzlo nového trenérského týmu proti Jihlavě zafungovalo. Zbrojovka vydřela výhru s...
První jarní výhra! Proti Jihlavě rozhodl v závěru Granečný
A-tým
17.04.2024 | Daniel Kinc. FOTO: Petr Nečas

První jarní výhra! Proti Jihlavě rozhodl v závěru...

B R N O - Anglický týden vyplnili fotbalisté Zbrojovky pod vedením nových trenérů domácím soubojem...