U12: Zbrojovka si střihla se Slováckem "fotbalový maraton"

U12: Zbrojovka si střihla se Slováckem

B r n o - Hráči kategorie U12 týmů Zbrojovky, Slovácka a Prostějova si měli o víkendu "střihnout" přípravné trojutkání. Prostějov nakonec kvůli marodce musel program odřeknout, zbylé kluby se střetly v netradičně dlouhém měření sil.

Finální výsledek zněl - 16:11 pro Zbrojovku. Ale o ten nakonec možná ani tolik nešlo. Více už nám k tomu řeknou trenéři Rehák a Třináctý.

Hodnocení trenérů: "Přesně v polovině listopadu se na přírodní trávě v Heršpicích, dva týdny po ukončení soutěže, odehrála zvláštní akce. Zbrojovka U12 se v přátelském klání utkala se Slováckem U12. Jelikož se den před utkáním omluvil z tohoto trojutkání Prostějov, mezi poločasy bylo vloženo ještě další utkání, ve kterém dva týmy Slovácka a dva týmy Zbrojovky bojovaly mezi sebou. Celé fotbalové dopoledne se rozjíždělo pozvolna, první poločas dopadl v součtu lépe pro Slovácko. Při souboji týmů Slovácka a Zbrojovky mezi sebou se už ale jiskřilo a byl k vidění výborný fotbal. A je až neuvěřitelné, že závěrečný souboj (druhý poločas utkání Slovácko - Zbrojovka a celkem již třetí perioda tohoto dopoledne) probíhal v největším tempu a nasazení. Hráči odehráli bezmála 90 minut oproti šedesáti minutám, které trvá běžné mistrovské utkání. A většina brněnských si ještě vyprosila miniodvetu mezi hráči Zbrojovky. Děkujeme Slovácku za fantastický přístup, všem hráčům za fair play (hrálo se bez rozhodčích a na hřišti nebyl vidět jediný zásadní konflikt) a rodičům za to, že vydrželi v docela chladném dopoledni fandit. Věříme, že sami cítili tu obrovskou radost ze hry svých dětí. A děkujeme také trenérům, rodičům a především čtyřem hráčům Sparty Brno, že s námi zápas odehráli tak, jakoby s námi trénovali už několik týdnů. Těšíme se na pokračování."

Do hry zasáhli tito hráči: Canales, Hron, Ludvík, Špelka - J. Hrubeš, Dobrovolný, Klement, Rajčinec, Ševela, Džepeňuk, Alexa, Darebník, Kohoutek, Vojtíšek, Krejčí, Vykoukal, Fatěna, Zach, Maléř, Riedl, Lanča, Drahoš, Adamec. Střelci se neevidovali.

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...