Zbrojováci vystříleli pivo za bůra

Zbrojováci vystříleli pivo za bůra

Pět zbrojováckých zásahů do jihlavské sítě znamená, že při příštím domácím utkání mohou brněnští fanoušci využít akce "Pivo za bůra", kterou pro letošní sezonu vyhlásila společnost Gambrinus.

Gambrinus odměňuje fanoušky těch celků, které vstřelí pět a více gólů během jednoho zápasu. Po výhře 5:1 nad Jihlavou tedy fanoušci Zbrojovky získají při příštím domácím utkání s Libercem voucher na pivo za symbolických pět korun. Odměnu si budou moci vychutnat v některé z hospod v okolí brněnského stadionu. Jejich seznam bude uveden přímo na voucheru, které budou před utkáním rozdávat sličné hostesky všem divákům starším osmnácti let. Platnost kupónu bude 24 hodin po skončení zápasu.

"Pivo za bůra" je nová aktivita Gambrinusu, která spatřila světlo světa se začátkem letošního ročníku nejvyšší fotbalové soutěže. Jejím cílem je podpora útočného fotbalu, který vede k větší atraktivitě utkání a následně i návštěvnosti na ligových stadionech. Poslední dva ročníky Gambrinus ligy přinesly rekordní počet vstřelených branek i pětibrankových utkání. „Velmi oceňujeme tento trend posledních let a aktivitou Pivo za bůra ho chceme jednoznačně podpořit. Útočný fotbal vede k více vstřeleným gólům, a to ocení především diváci, pro které se fotbal hraje,“ řekla Adriana Jahňáková, marketingová manažerka Plzeňského Prazdroje.

další články

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský
A-tým
25.04.2024 | Klub

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský

B r n o - Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno mění svou vlastnickou strukturu. Novým majoritním...
U18: Remíza v Opavě
Mládež
24.04.2024 | Martin Lísal

U18: Remíza v Opavě

O p a v a - Dorostenci Zbrojovky (U18) remizovali v dohrávce na hřišti Opavy 2:2. V první půli...
U16: Bodová série skončila v Opavě
Mládež
24.04.2024 | Martin Lísal

U16: Bodová série skončila v Opavě

O p a v a - Mladší dorostenci se ve středu vydali k dohrávce na hřiště Opavy. V divoké přestřelce...