Juniorka vyhrála v Ostravě a upevnila si první příčku!

Juniorka vyhrála v Ostravě a upevnila si první příčku!

Brněnská juniorka zvítězila na hřišti posledního Baníku 3:0, všechny branky vsítila ve druhé půli. Upevnila si tím první příčku v tabulce soutěže, na aktuálně druhý Jablonec má k dobru tři body.

Zbrojovka nastoupila už bez kapitána Hušky, který minulý týden zamířil na hostování do Karlových Varů. Z hráčů "áčka" naopak tým posílili Petr Glaser, Martin Sus, Daniel Přerovský či Milan Jurdík.

Brňané nastoupili s hodně ofenzivně laděnou sestavou a od počátku si byli vědomi faktu, že v utkání prvního s posledním jsou favority. V první půli se ale žádná šance neujala. Stehlíkův pokus minul branku a po Přerovského akci a následné skrumáži dokázala ostravská obrana míč odvrátit na rohový kop.

Ve druhé půli nejprve zahrozil domácí Chromečka, ovšem skóre se měnilo až v 67. minutě, kdy se prosadil aktivně hrající Jindřich Stehlík. Osm minut před koncem pak přidal pojistku Daniel Přerovský, který dorazil Kuncovu střelu do sítě. Na konečných 3:0 zvýšil v závěru právě Kunc, který přeloboval ostravského gólmana.