Zbrojováci na hostování: Kuncův gól na body nestačil, Halaška trefil remízu

Zbrojováci na hostování: Kuncův gól na body nestačil, Halaška trefil remízu

B r n o - I tento víkend bojovala v různých soutěžích o body celá řada Zbrojováků. Milan Halaška a Ondřej Ullmann přispěli svými góly k remíze, branka Tomáše Kunce Břeclavi na body nestačila.

SYNOT Liga

Odstavec o nejvyšší soutěži bude tentokrát poměrně strohý. Michal Škoda kvůli dohodě klubů za České Budějovice v Brně nenastoupil.

FNL

Obránce Muamer Avdić odehrál v dresu Baníku Most celý zápas proti Třinci, spokojený ovšem být nemohl - Mostečtí podlehli 2:3 a na kontě mají po třech kolech jediný bod. Sám Avdić měl v duelu i jednu šanci na vstřelení branky, Palečka ale nepřekonal.

MSFL

V utkání HFK Olomouc - Břeclav se na pažit podívalo hned pět Zbrojováků. Spokojenější mohli po utkání být domácí Rostislav Varaďa a Pavel Drbal, neboť jejich tým zvítězil 2:1 a oba odehráli celý zápas.

O korekci výsledku se postaral v 75. minutě Tomáš Kunc, na body to ale Břeclavi nestačilo. Kuncův výkon ve středu zálohy chválil pro webové stránky klubu i trenér Břeclavi Bečka, Tomáš odehrál - stejně jako Tadeáš Zezula - kompletní utkání. Další do party Michal Kugler byl v 60. minutě střídán. Na lavičce zůstal Jan Zádrapa, mimo hru byli ze zdravotních důvodů Dalibor Dvořák a Pavel Lapeš.

Na první bod v nové sezoně dosáhla partnerská Líšeň. Pod remízou 2:2 na hřišti Orlové - Lutyně byl nejvýrazněji podepsán Milan Halaška, nováčkovi zařídil svými góly dvoubrankový náskok. Domácí tým ale dokázal srovnat na konečných 2:2.

Kromě Milana se v sestavě objevili i Martin Sus, Lamine Fall a Daniel Přerovský, v 75. minutě do hry naskočil David Jukl. V brance opět dostal šanci Vlastimil Veselý a z kádru juniorky sbírali zkušenosti David Krška a Ladislav Hanuš. V nominaci na utkání chyběl Jindřich Stehlík.

V dresu Prostějova vyšel Karel Kroupa tentokrát gólově naprázdno, jeho tým nakonec po hrozivé první půli (0:5) prohrál ve Vyškově 3:6.

Divize

Další partnerský celek z Blanska musel doma proti Bystřici dvakrát dotahovat náskok soupeře, aby získal bod za remízu 2:2. O první vyrovnání se postaral v 64. minutě po standardce hlavou Ondřej Ullmann.

V základní sestavě se objevil také David Šural a Martin Levai, do druhé půle naskočil Jakub Krejčíř. Šural zařídil svým centrem vyrovnávací gól kapitána Nečase, v samém závěru mohl po souhře brněnského tria rozhodnout Levai, těsně ovšem minul branku. Jen na lavičce zůstal Tomáš Sodomka.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...