Tipovačka v novém kabátě - celosezonní soutěž o zajímavé ceny startuje!

Tipovačka v novém kabátě - celosezonní soutěž o zajímavé ceny startuje!

Rozumíte fotbalu? Máte přehled o dění v lize? A chcete si své znalosti a štěstí otestovat v konfrontaci s ostatními? Pak pro vás bude ideální volbou nově koncipovaná tipovačka, kterou jsme pro letošní sezonu nachystali.

Až doposud mohli fanoušci tipovat jen výsledky Zbrojovky, nyní bude v nabídce vždy kompletní kolo ligy. Za přesný výsledek zápasu dostanete deset bodů, trefíte-li správně vítěze, máte body tři. K tomu navíc dva body, pakliže vám bude souhlasit alespoň brankový rozdíl. Za remízu (pokud ji netrefíte přesně) inkasujete taktéž pět bodů.

Jako bonus dostanete bod, pokud alespoň správně uhodnete počet branek Zbrojovky (a přitom netrefíte výsledek). Body se budou sčítat a na konci sezony dojde k vyhodnocení tří nejlepších tipérů.

První cenou bude vstup pro dvě osoby na vybrané utkání dalšího ročníku ligy do VIP Gold lóže. Druhý nejlepší obdrží podepsaný dres, třetí pak celosezonní permanentku.

To není samozřejmě vše - odměny se dočkají i nejlepší v jednotlivých kolech, kteří obdrží dvojici vstupenek na následující domácí utkání Zbrojovky. Vyhrát tak může kdokoliv, i když se zapojí třeba až v polovině ligy. Pro první kolo je tedy jasné, že lídr pořadí se zároveň stane vítězem vstupenek na zápas s Hradcem Králové.

A teď to nejdůležitější - jak tipovat? V příslušné sekci vyplníte jednoduchý registrační formulář a zobrazí se vám aktuální nabídka zápasů. Výsledek vyplníte a jednotlivě odešlete. O nic dalšího se již nemusíte starat - jen po skončení kola si můžete v tabulce ověřit, jak na tom jste.

Registrací se zároveň přihlásíte k pravidlenému odběru fanouškovského Newsletteru, který také pro tuto sezonu rozjíždíme. Pozor - pro tipovačku neplatí registrace z diskusního fóra!

Tak hodně štěstí a úspěšných tipů!

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....