Zbrojováci na hostování: Juklovy góly na výhru nestačily

Zbrojováci na hostování: Juklovy góly na výhru nestačily

Opět po týdnu vám přinášíme souhrn toho, kterak si vedli Zbrojováci na svých štacích napříč republikou a soutěžemi. Nejlépe si tentokrát vedl David Jukl, který po delším půstu vstřelil dvě branky. V dresu Líšně se brankově prosadil Ondřej Ullmann.

FNL

Baník Sokolov toužil prodloužit čtyřzápasovou sérii výher, na hřišti posledních Bohemians to ale nedokázal. I s Petrem Glaserem v sestavě jen remizoval 1:1. Glaser odehrál celý zápas, opět zásoboval spoluhráče kvalitními míči, na tři body to ale tentokrát nestačilo. Sokolov tak musel přepustit čtvrtou příčku Žižkovu.

Viktorka vyhrála na hřišti Pardubic 2:0, Michal Škoda zůstal tentokrát jen mezi náhradníky. To Milan Halaška nastoupil v dresu Karviné proti Táborsku od začátku, měl i velkou šanci a na další nahrál spoluhráči Juřenovi, domácí se ovšem potýkali s produktivitou a museli se nakonec spokojit s remízou 0:0. V tabulce jsou osmí.

MSFL

Trio Zbrojováků se v úvodní minutě opět navléklo do dresu HFK Olomouc, pšenka jim ale tentokrát nekvetla - ani bodová, ani gólová. Jindřich Stehlík měl dvě šance, ale po dvouzápasových střeleckých hodech se tentokrát neprosadil a spolu s Lukášem Matyskou a Michaelem Kršákem musel přijmout prohru 0:2 s Uničovem.

Další zástupci Zbrojovky jsou angažováni v bojích o záchranu. Poslední Žďár nadále ztrácí na předposlední Břeclav dva body, na hřišti rezervy Slovácka totiž podlehl 2:4. Pavel Drbal odehrál celý zápas, David Šural šel ze hry v 70. minutě a Lamine Fall naskočil do boje na začátku druhé půle.

Břeclav statečně bojovala o body na hřišti zlínské rezervy. Již v 8. minutě David Jukl v samostatné akci obešel brankáře a svou druhou šanci využil. Ve 42. minutě tentýž hráč ranou k tyči odpověděl na vyrovnávací gól a Břeclav po půli vedla 2:1, o body ale nakonec přišla a prohrála 2:3. Tři minuty před koncem byl střídán další Zbrojovák - Pavel Lapeš.

ČFL

Co se odehraných minut týče, bude mezi hostujícími Zbrojováky zřejmě na čele jediný emisar brněnské kopané v ČFL, Rostislav Varaďa. V duelu Králova Dvora proti Chrudimi (2:1) odehrál v záloze opět celý zápas a se svými spoluhráči si může užívat poměrně solidní výsledky i čtvrtou příčku v tabulce.

Divize

V brance divizní Líšně se tentokrát objevil Jan Zádrapa a v duelu s Hodonínem jednou inkasoval. V úvodu utkání došlo ke spolupráci na bázi trenér - hráč; kouč juniorky Richard Dostálek předložil míč svému svěřenci Ondřeji Ullmanovi a ten otevřel skóre utkání. Oslabení domácí ale nakonec o vedení přišli a museli se spokojit s remízou 1:1. Byli u toho i Martin Sus a David Krška. Líšeň nadále figuruje na čtvrté příčce tabulky.

V dresu Bystrce asistovali u divoké remízy 4:4 se Starou Říší i Michal Kugler a Luboš Košulič. Dosta je s minimálním náskokem na dvanácté příčce.

Pronásledování vedoucího Vyškova si řádně zkomplikoval druhý tým tabulky z Rosic. Bez Jiřího Hušky podlehl doma Bystřici 1:3, po dlouhé gólové sérii se odmlčel střelec Martin Živný (asistoval u jediné branky svého týmu) a neprosadil se ani Lukáš Michna, který šel na hřiště ve druhé půli.

další články

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B
A-tým
29.03.2024 | Martin Lísal

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B

B r n o - V den utkání je tu samozřejmě i čerstvý zápasový bulletin, který je k přečtení online na...
U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U13) zůstávají ve finálové nadstavbě i po třech kolech...
U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U12) podlehli ve třetím utkání nadstavby na hřišti Olomouce...