Fanoušci jako pořadatelé

Fanoušci jako pořadatelé

B r n o - Dvacet zbrusu nových pořadatelů bude mít sbor v zelených vestách při nedělním utkání Zbrojovky s Mladou Boleslaví. Mezi pořadatele se začlení věrní fanoušci našeho klubu.

S iniciativou přišli fandové sami. V tomto týdnu proběhla jejich schůzka se sportovním ředitelem Zdeňkem Kudelou, jíž se zúčastnili i dva zadržení fandové ze zápasu na Slovácku. Omluvili se za svoje chování a chtějí se podílet na úhradě pokuty. Zbrojovka je totiž neustále předvolávána před Disciplinární komisi FAČR za chování nejen na domácím stadionu, ale i venku. A je za to i finančně trestána.

„Dvacet našich fanoušků si v neděli vyzkouší práci pořadatele, jejich odměna za tuto práci pak půjde do klubové pokladny jako částečná náhrada na pokuty, které Zbrojovka platí,“ vysvětluje vstřícný krok fanoušků Jaroslav Hajn, který má na Zbrojovce v náplni práce kontakt s fanoušky.

„Bereme to jako vstřícnost od fanoušků, kteří si uvědomují, že vulgaritami a ničením majetku klubu nepomohou,“ vítá tento krok sportovní ředitel klubu Zdeněk Kudela. Spolupráce mezi fanoušky a pořadateli by měla pokračovat i v dalších nerizikových utkáních na stadionu na Srbské.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...