Zbrojovka žádá o podporu v klíčovém zápase všechny slušné fandy

Zbrojovka žádá o podporu v klíčovém zápase všechny slušné fandy

Ideální předpověď počasí na konec března, posunutý letní čas s pozdějším stmíváním a k tomu pohárová výhra na Slavii. To by mohly být ideální divácké parametry pro sledování nedělního zápasu s Duklou Praha (výkop v 17.00).

Divácká kulisa bude v tomto ligovém kole sledována médii a hlavně představiteli FAČR prostřednictvím delegátů jako snad dosud nikdy ve dvacetileté historii Gambrinus ligy. FC Zbrojovka Brno chce společně s vámi dokázat, že v Brně chodí na fotbal slušní lidé. Pojďme se společně postarat o bezproblémový chod tohoto duelu.

Zbrojovka byla ve čtvrtek potrestána Disciplinární komisí FAČR pokutou 20 000 korun za výtržnosti hostujících diváků po skončení zápasu s Baníkem Ostrava, byť pro pořádání udělala maximum. Při nejlepší vůli ale není v našich silách uhlídat úplně všechno. Třikrát větší pokutu udělila stejná komise našemu klubu za chování fanoušků při posledním podzimním utkání na Bohemians 1905. A ještě nás čeká předvolání na disciplinárku za duel v Uherském Hradišti, kde hrstka „rádobypříznivců“ Zbrojovky mj. zdemolovala toalety.

Z důvodů těchto opakovaných sankcí žádáme diváky, aby se vyvarovali jakýchkoliv nepřístojností, které by mohly vést k dalším předvoláním a následným trestům pro klub. Věříme, že naši příznivci dokáží fandit a podporovat svůj tým slušně. Pojďme to v neděli dokázat.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...