Zbrojovku čeká klíčová část sezony a žádá všechny slušné fandy o podporu v hledišti

Zbrojovku čeká klíčová část sezony a žádá všechny slušné fandy o podporu v hledišti

Ve středu pohár na Slavii a potom čtyřikrát po sobě v Králově Poli. Tento luxus domácího trávníku nemá v probíhající sezoně žádný klub nejvyšší soutěže. A my jej chceme využít. S vaší pomocí, s pomocí slušných fanoušků, v jejichž hrudi bije opravdové zbrojovácké srdíčko. Přijďte na Srbskou pomoci nám zachránit nejvyšší soutěž.

V českém fotbalovém prostředí se po sobotních událostech rozproudila debata o bezpečnosti na stadionech, o kulturním prostředí pro diváky, o vyloučení chuligánů a nezvladatelných živlů z tribun. Zbrojovka zvedá souhlasně ruku k těm opatřením, které hodlá aplikovat FAČR. I naším záměrem je slušné prostředí na tribunách, důstojná kulisa ligových utkání. Odmítáme fanoušky, kteří se jdou na stadion pobít, vyřizovat si jiné účty a fotbal je vůbec nezajímá. Takové příznivce na stadionu nechceme. Právě kvůli těmto „rádobyfanouškům“ je Zbrojovka až příliš častým hostem na Disciplinární komisi FAČR. Věřte, že peníze, které na její účet pak musíme posílat, bychom raději vložili do mnohem smysluplnějších investic.

První šanci jak vykročit k lepší budoucnosti, budeme mít v neděli proti Dukle Praha. Přijďte povzbudit Zbrojovku v boji o důležité body. Přijďte se pobavit, zafandit si, bez emocí a vypjatých situací v ochozech. „Víme, že máme našim fandům co vracet za sobotní Slovácko. Uděláme vše proto, abychom vyhráli. Na hřišti necháme duši,“ slíbil za celý tým kapitán se srdcem bojovníka Pavel Zavadil.

Další čtvrtek pak hostíme v odvetě Poháru České pošty Slavii, výkop je v 18 hodin. Na toto utkání platí snížené jednotné vstupné 70 Kč při zachování slev platných na ligová utkání. Přijďte slušně zafandit a podpořit naši Zbrojovku, tak, jak jsme to svého času mnohokráte dokazovali za Lužánkami! Vždyť nám všem za to „Flinta“ stojí!

další články

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....
U16: V Marečkově memoriálu druzí
Mládež
18.04.2024 | Martin Lísal

U16: V Marečkově memoriálu druzí

Z l í n - Až v posledním utkání Marečkova memoriálu nalezli dorostenci Zbrojovky přemožitele....