U13: Zbrojovka skončila čtvrtá na turnaji ve Vítkovicích

U13: Zbrojovka skončila čtvrtá na turnaji ve Vítkovicích

O víkendu si mladší žáci Zbrojovky (U13) zpestřili konec sezony halovým turnajem ve Vítkovicích. Vedli si na něm se střídavými úspěchy a skončili nakonec čtvrtí.

Hrálo se nezvyklým systémem 6+1, jedenkrát 17 minut. Turnaj nakonec vyhrála pražská Slavia. Ke každému výsledku přikládáme hodnocení trenéra Filipa Duroně.

Zbrojovka Brno - Žilina 2:0

Branky: Drápal, Barša

Hodnocení: V utkání se Žilinou jsme začali aktivně, na hráčích byla vidět uvolněnost. Oba týmy se snažily sžít s netradičním počtem hráčů, mantinely a hlavně se skávavým míčem. Kluci měli územní převahu, kterou dokázali přetavit ve dvě branky. Poté převzala otěže zápasu Žilina, žádnou ze svých příležitostí však nevyužila.

Zbrojovka - Budapešť 1:2

Branka: Gehringer


Hodnocení: Budapešť skvěle vstoupila do útkání, když dokázala vstřelit dvě branky. Měla technicky velmi vyspělé hráče, dokázali kombinovat na jeden dotek. Právě tahle herní činnost nás trápila po celý turnaj. Po dvou obdržených brankách se hra obrátila, kluci začali držet míč a ohrožovat bránu soupeře. Z několika šancí se však vyklubal pouze jeden gól, což k radosti nestačilo.

Zbrojovka - Vítkovice 3:0

Branky: Drápal, Pazdera, Kuba

Hodnocení: V utkání s Vítkovicemi jsme po celý zápas jasně dominovali. Kluci dokázali držet míč, kombinovat a úspěšně řešit situace jeden na jednoho. Opět nás však trápilo zakončení, branek mohlo být daleko víc.

Zbrojovka - Baník Ostrava 2:2

Branky: Lhotecký 2

Hodnocení: S odhodlaným soupeřem jsme od počátku byli lepším týmem. K vidění bylo velice bojovné utkání, ve kterém jsme měli převahu, avšak soupeř byl nesmírně efektivní. Ze dvou velkých šancí dokázal vstřelit dva góly. My se na vstřelení branek opět natrápili a výsledkem tak byla dělba bodů.

Zbrojovka - Slavia 0:2

Hodnocení: Slavia nás v utkání předčila takřka ve všech herních činnostech. Byla důraznější, lépe kombinovala a především dokázala velice rychle reagovat na změny herních situací. Působila kompaktnějším dojmem a zcela zaslouženě zvítězila.

Zbrojovka - Meteor Praha 3:3

Branky: Barša, Kuba, Lhotecký

Hodnocení: Utkání s Meteorem bylo pro nás dosti smolné. Zápas jsme měli jasně ve svých rukách, jelikož jsme vedli již 3:1. Dalo by se říci, že jsme předváděli podobnou hru jako s Vítkovicemi. Kluci se bavili. Bohužel však v závěru došlo k výpadku, který vyústil ve vyrovnávací gól soupeře půl minuty před koncem zápasu.

Zbrojovka - Sparta 1:4

Branka: Moussa

Hodnocení: Poslední utkání se Spartou nám již vůbec nevyšlo. Působili jsme těžkopádně, a to jak individuálně, tak týmově. Sparta šla od začátku za svým cílem a my spíše přihlíželi, než se zúčastňovali. Utkání tak završilo naše celkové umístění.


Konečné pořadí

1. Slavia
2. Žilina
3. Sparta
4. Zbrojovka Brno
5. Meteor Praha
6. Budapešť
7. Baník Ostrava
8. Vítkovice

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...