Přidali se k charitativní akci Zbrojovky!

Přidali se k charitativní akci Zbrojovky!

Jak jsme již na našich internetových stránkách zveřejnili, fotbalový klub Zbrojovka prosí své fanoušky, aby na čtvrteční akci Trophy Tour ve Vaňkovce, případně na páteční fotbalový zápas s Viktorií Plzeň přinesli své zachovalé a nepoškozené hračky, které budou následně předány do Dětské nemocnice Brno a do dětských domovů na Jižní Moravě.

Kdo by se chtěl do této charitativní akce zapojit a nemůže se z nějakých důvodů v pátek dostat na zápas Zbrojovky, může od čtvrtka do neděle své hračky přinést na pokladnu Knihkupectví Dobrovský ve Vaňkovce a zaměstnanci knihkupectví mu samozřejmě předají i slíbený nový plakát A – mužstva.

Nejenom fanoušci Zbrojovky, ale také fanoušci Viktorie Plzeň, kteří přicestují na páteční zápas do Brna, si s sebou vezmou hračky a zapojí se do charitativní akce. Mezi fanoušky obou klubů panují již několik let velmi přátelské vztahy. Není tedy divu, že Plzeňáci podpořili i tuto dobrou věc.

Vybrat hračky a pomoci svým vrstevníkům se rozhodli i Žáci a dorostenci našeho klubu, pro které je naplánován vlastní program Trophy tour na pátek a sobotu. Využijí této akce a postupně na svých trénincích budou hračky vybírat.

Stejně jako žáci Zbrojovky budou i žáci Základní školy Janouškova vybírat hračky pro děti v dětských domovech. Na základní škole proběhne sbírka příští týden od pondělí do pátku.

další články

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....
U16: V Marečkově memoriálu druzí
Mládež
18.04.2024 | Martin Lísal

U16: V Marečkově memoriálu druzí

Z l í n - Až v posledním utkání Marečkova memoriálu nalezli dorostenci Zbrojovky přemožitele....