Přestřelka v Příbrami znamenala třetí letošní prohru juniorky

Přestřelka v Příbrami znamenala třetí letošní prohru juniorky

P ř í b r a m - Juniorka Zbrojovky poprvé po deseti utkáních nebrala ani bod, v Příbrami si připsala teprve třetí letošní porážku. Středočeský tým zvítězil 4:3, na čemž nic nezměnily ani dvě trefy kanonýra Vávry.

Brňané nasadili do utkání i hráče na zkoušku - devatenáctiletého podhrotového hráče Anela Smajiće. "Budeme jej testovat deset dní, zahraje si i v příštím kole juniorské ligy a pak se rozhodne, co dál," uvedl na adresu rakouského hráče s bosenskými kořeny (aktuálně působícího v Kapfenbergu) trenér juniorky Richard Dostálek.

V prvním poločase se Zbrojovka spíše hledala a dokonce inkasovala - prosadil se Zoran Danoski. "První půli jsme prohospodařili, až změny v kádru přinesly oživení a vyrovnání," okomentoval Dostálek. O srovnání skóre se přičinil svou letošní desátou brankou pár minut po změně stran Stanislav Vávra, jeden z čerstvých hráčů přetavil v gól přihrávku Přerovského.

Jenže pak opět udeřil soupeř, a to hned třikrát během dvanácti minut. "Po hrubé chybě jsme inkasovali z penalty a po zaváhání přišly další dvě branky, což rozhodlo," smutnil Dostálek. Zbrojovka už dokázala jen snížit - podruhé se trefil Stanislav Vávra a chvilku poté upravil na konečných 4:3 Michal Šembera.