Ženy Zbrojovky skončily druhé na turnaji v Dánsku

Ženy Zbrojovky skončily druhé na turnaji v Dánsku

Fotbalistky brněnské Zbrojovky se zúčastnily mezinárodního turnaje v dánské Kodani. Kombinovaná sestava juniorek a žen nakonec získala solidní druhé místo, když ve finále podlehla až po pokutových kopech.

V prvním utkání nastoupily Zbrojovačky proti výběru Američanek SoCal Select a podlehly 0:3. Naději na finále uchovala výhra se švédským celkem Kullabygdens DF 2:0.

v posledním utkání proti dalšímu švédskému týmu Skurups AIF stačila Brňankám remíza. Skóre se v divokém boji přelévalo ze strany na stranu - Zbrojovka vedla 2:1, soupeřky otočily na 2:3, ale konečný výsledek 4:3 pro Brno znamenal postup do finále z druhého místa.

V boji o trofej čekaly opět Američanky. utkání se tentokrát obešlo v základní hrací době bez branek a rozhodnout musely až penalty. Ty letos hráčkám Zbrojovky mnoho štěstí nepřinesly a stejně tomu bylo i tentokrát. I druhé místo je ovšem vzhledem ke kombinované sestavě úspěchem.

Bohužel se výlet neobešel bez mrzutostí, konkrétně se jednalo o krádež cenností a peněz z ubytovacích prostor. Celou obsáhlou reportáž si můžete i s fotografiemi prohlédnout na stránkách Zbrojovaček.

Zbývá ještě dodat, že turnaje se zúčastnila tato sestava: Horáčková, Kratochvílová, Veselá I., Chlupová, Veselá K., Špičková, Maleňáková, Žáková, Schwarzová, Matýsková, Staňková, Tichá, Lačná, Kukučová, Velebová, Honková, Králíková, Souklová, Klevetová, Hučíková.

S přispěním Petra Hádlíka zpracoval Martin Lísal.

další články

ROZHOVOR Z PROGRAMU: Peter Štepanovský
A-tým
18.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

ROZHOVOR Z PROGRAMU: Peter Štepanovský

B r n o - Součástí včerejšího zápasového programu byl i rozhovor s Peterem Štepanovským, hrajícím...
VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného

B r n o – Zápas s Jihlavou už pozvolna spěl k remízovému výsledku – pět minut před koncem jej ale...
VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou

B r n o – Kouzlo nového trenérského týmu proti Jihlavě zafungovalo. Zbrojovka vydřela výhru s...