POHÁR: Zbrojovka zvítězila v Ústí, o postupu rozhodla druhá půle

POHÁR: Zbrojovka zvítězila v Ústí, o postupu rozhodla druhá půle

Ú s t í n . L. - Pohárová mise splněna. Zbrojovku na hřišti Ústí nezaskočil inkasovaný gól, ještě do pauzy Řezníček srovnal a po změně stran rozhodli Brňané o postupu do 4. kola. Góly stříleli Pašek, znovu Řezníček a Hyčka.

Trenér Habanec nasadil do utkání mladíky Webera s Přichystalem, v bráně si odbyl soutěžní premiéru v dresu Zbrojovky Veselý. Ještě před výkopem si pak Habanec spolu s asistentem Přerostem mohli užít slavnostní předání dresu a potlesk ústeckého stadionu, na který mají oba řadu vzpomínek.

V samotném utkání už ale na nostalgii nebylo místo. Ústečtí v první půli kousali, šance měla i Zbrojovka a bylo jen otázkou času, kdy se skóre poprvé změní. Došlo k tomu ve 38. minutě, kdy takřka tisícovku diváků rozjásal domácí Procházka.

Času na negativní myšlenky naštěstí mnoho nebylo, zahnal je poměrně záhy Jakub Řezníček, kterému předložil míč Lutonský. Záhy tedy bylo srovnáno a na výsledku 1:1 se do pauzy nic nezměnilo.

Do druhého dějství poslal kouč Habanec čerstvou sílu v podobě Davida Paška, což se za pouhé čtyři minuty gólově vyplatilo. Šural odcentroval a Pašek poslal Zbrojovku do vedení.

S výjimkou šance Myslivečka si pak Brňané náskok hlídali, v poslední desetiminutovce pak postup stvrdili Jakub Řezníček a Alois Hyčka. Brňané tak po vítězství 4:1 postupují do 4. kola MOL Cupu.

Trenér Habanec hodnotí pohárové utkání v Ústí nad Labem
21.09.2016 | Martin Lísal

Trenér Habanec hodnotí pohárové utkání v Ústí nad...

Ú s t í n. L. - Zbrojováci splnili papírovou povinnost a v MOL Cupu postoupili mezi šestnáct...
Zbrojovku čeká pohárová bitva v Ústí nad Labem
20.09.2016 | Martin Lísal

Zbrojovku čeká pohárová bitva v Ústí nad Labem

B r n o - Mezi dva ligové zápasy se Zbrojovce v tomto týdnu vklíní ještě 3. kolo MOL Cupu. Los nám...