Bitva bez vítěze - dorostenci remizovali s Příbramí 2:2

Bitva bez vítěze - dorostenci remizovali s Příbramí 2:2

B r n o - Starší dorostenci Zbrojovky se v přímém boji o druhou příčku utkali na Srbské s Příbramí. Po prohrané půli otočili skóre Kroutil a Růsek, soupeř ale také nalezl odpověď. Atraktivní duel, bohatý na šance, tak skončil remízou 2:2.

Po celou dobu utkání šlo poznat, že proti sobě stojí špičkové kluby dorostenecké soutěže. Duel měl spád, hrálo se od brány k bráně - a to od úvodních minut.

První velkou šanci měli hosté, kteří nastřelili břevno. Do brankové konstrukce vzápětí mířili i Zbrojováci. Do sítě jako první zamířil hostující Maršík, který se po standardce odpoutal od svého strážce a hlavou nedal Floderovi šanci.

Prakticky hned po půli se Zbrojovce podařilo vyrovnat. Centr z pravé strany vrátil do vápna Růsek a Kroutil pohotovou střelou rozvlnil síť. Vzápětí se vyznamenal hned trojitým zákrokem Floder.

V 53. minutě vybojovali Brňané míč ve středu pole, Moučka našel u pravé tyče osamoceného Růska a pro toho nebylo problémem dokonat obrat - 2:1.

Zhruba po hodině hry ovšem bylo zase srovnáno. Proti střele ze střední vzdálenosti zasáhl výtečně Floder, dorážka Hlavatého už ale skončila v síti. Domácí reklamovali ofsajd, praporek pomezního ovšem zůstal dole. Další šance na obou stranách už se neujaly, duel druhého s třetím tak skončil remízou 2:2.

Zbrojováky čekají ještě tři zápasy. V úterý se představí na hřišti Opavy, v pátek 27. května hostí doma Pardubice a sezonu zakončí 4. června ve Zlíně.

Trenéři Šustr a Břežný: "Ve druhém letošním utkání na Srbské jsme přivítali soupeře z Příbrami. Přestože jsme nezvítězili, oceňuji hráče za přístup, nasazení a snahu hrát fotbal i pod tlakem soupeře."

Bitva bez vítěze - dorostenci remizovali s Příbramí 2:2
21.05.2016 | Martin Lísal

Bitva bez vítěze - dorostenci remizovali s Příbramí...

B r n o - Starší dorostenci Zbrojovky se v přímém boji o druhou příčku utkali na Srbské s Příbramí....

Fotogalerie

Všechny fotografie