Výhled na novou sezónu očima Ing. Vlastimila Ostrého

Výhled na novou sezónu očima     Ing. Vlastimila Ostrého

Ludevít Grmela a Zdeněk Kudela nebyli jediní, kteří zavítali na tradiční předsezónní tiskovou konferenci. Na novináře si udělal čas i výkonný ředitel Zbrojovky, Ing. Vlastimil Ostrý. Jeho postřehy Vám nyní přinášíme v samostatném článku.

"Naším primárním cílem v sezóně 2013/14 je plnit stadion na Srbské. To se samozřejmě odvíjí i od výkonů hráčů na hřišti, divákům se ale snažíme vyjít vstříc snížením ceny vstupného, ZTP mají vstup zdarma. Po dohodě s širokou veřejností jsme se rozhodli vrátit k systému prodávání vstupenek na místo, tedy místenek, což uvítá i Policie ČR při utkáních s rizikovou bezpečností." podotkl Ostrý.

Zároveň uvedl, jak důležitá byla kompletní renovace hrací plochy. "Po jednáních pana hejtmana se zástupci Zbrojovky a Znojma jsme se dohodli, že Zbrojovka pomůže 1. SC Znojmu umožněním sehrání podzimní části na Srbské, proto jsem rád, že už dnes je hrací plocha ve výborném stavu. Na Srbské hraje i Juniorka, jeden až tři zápasy týdně bude pro trávník velká zátěž." shrnul výkonný ředitel Zbrojovky.

Zaměřil se i na pokračování oslav stoletého výročí a sociální sítě. "V návaznosti na stoleté jubileum budeme pokračovat v projektu Zbrojovka dětem. V průběhu jara jsme se více zapojili do dění na sociálních sítích, čímž jsme chtěli přiblížit Zbrojovku fanouškům a v nastávající sezóně v tom budeme pokračovat." doplnil.

další články

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného

B r n o – Zápas s Jihlavou už pozvolna spěl k remízovému výsledku – pět minut před koncem jej ale...
VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou

B r n o – Kouzlo nového trenérského týmu proti Jihlavě zafungovalo. Zbrojovka vydřela výhru s...
První jarní výhra! Proti Jihlavě rozhodl v závěru Granečný
A-tým
17.04.2024 | Daniel Kinc. FOTO: Petr Nečas

První jarní výhra! Proti Jihlavě rozhodl v závěru...

B R N O - Anglický týden vyplnili fotbalisté Zbrojovky pod vedením nových trenérů domácím soubojem...