Když fanoušci pomáhají...

Když fanoušci pomáhají...

B r n o - V den oslav stoletého výročí klubu se brzy ráno sejdou fanoušci a hosté Zbrojovky na prvním ročníku charitativního turnaje ZBROJOVCUP.

Na tréninkovém hřišti spolu poměří síly 16 mužstev, které byly vybrány z těch nejaktivnějších fanoušků Zbrojovky nejen z Brna, ale také z Kyjova a Rakvic. Samozřejmě byli na turnaj pozváni i hosté ze zahraničí, a to tradičně ze Slovanu Bratislava a také fanoušci Viktorie Plzeň. Abychom výčet družstev dokončili, tak se na turnaji objeví také družstva sportovních novinářů, herců z brněnského Městského divadla a také trenéři mládeže Zbrojovky.

Patronem tohoto turnaje je fanoušky velmi oblíbený bývalý trenér Zbrojovky PETR ULIČNÝ a také brněnský patriot a fanda Zbrojovky Brno, hokejový reprezentant PETR HUBÁČEK.

Výtěžek ze startovného a také z dobrovolných příspěvků fanoušků bude plně věnován nadačním fondům Modrý hroch a Nadaci Martina Foukala

Tyto charitativní organizace budou mít na místě turnaje své stánky, kde se fanoušci budou moci informovat o jejich činnosti a poslání, ale také mohou např. finančně přispět těmto organizacím zakoupením obrázků, které namalovaly děti v nemocnicích.

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...