Tým Charvátské Nové Vsi obdivoval zázemí Zbrojovky Brno

Tým Charvátské Nové Vsi obdivoval zázemí Zbrojovky Brno

B r n o - Díky aktivitě v projektu Gambrinusu "Kopeme za fotbal" si hráči Sokolu Charvátská Nová Ves A užili exkurzi na brněnském stadionu, pohoštění v restauraci a návštěvu utkání Gambrinus ligy mezi Zbrojovkou Brno a Spartou Praha.

Do Brna přicestovali natěšení fotbalisté hrající okresní přebor v OFS Břeclav, díky Gambrinusu je totiž čekal exkluzivní zážitek.

„Dostali jsme se do areálu Zbrojovky Brno, byli jsme ve VIP prostorách, v místnosti určené pro regeneraci, v zázemí pro hráče i pro administrativní pracovníky,“ vyjmenoval jednatel Sokolu Jaroslav Votava, kam všude se jako hosté Zbrojovky s týmem podívali.

„Určitě bychom chtěli mít všechno připravené jako tady, sauna by se nám také hodila,“ dokázal si představit profesionální podmínky v Charvátské Nové Vsi kapitán Sokolu Lukáš Holota.

Po exkurzi následovalo pohoštění v nedaleké restauraci a poté se všichni odebrali na tribunu. Součástí výhry byly totiž také lístky na utkání Gambrinus ligy.

„Myslím, že to pro kluky byl velký zážitek – vidět zázemí profesionálního fotbalu, a to nás ještě čeká utkání se Spartou,“ těšil se Jaroslav Votava na duel.

„Brnu přeji záchranu, ale jelikož chci, aby Sparta získala titul, tak výsledek zápasu vidím 1:2 pro Spartu,“ dělal sobě a pražskému klubu naděje Lukáš Holota. Výsledek asi překvapil všechny, když domácí zvítězili 3:2.

„Stejně jako podmínky nemůžeme srovnávat ani hru. My hrajeme srdcem a děláme to, jak nejlépe umíme a můžeme,“ myslí si Martin Očovan z Charvátské Nové Vsi a ostatním týmům vzkazuje: „Všem klubům, které hrají nižší soutěže, doporučuji zapojit se do projektu. Stojí to za to.“

Projekt Gambrinusu Kopeme za fotbal se rozjel v roce 2010. Kromě materiální podpory pro týmy od nejnižší soutěže po okresní přebor dává klubům možnost soutěžit o exkluzivní okamžiky s celky Gambrinus ligy. Kromě střetnutí s profesionály mohou také vyhrát trénink s koučem z první ligy a mnoho dalších zajímavých cen. Do projektu je v současnosti v 31 regionech zapojeno přes 535 týmů.

VIDEO - Charvátská Nová Ves na utkání Zbrojovky se Spartou

FOTO: Martin Flousek



















další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...