Za pět gólů Gambrinus za bůra

Za pět gólů Gambrinus za bůra

Praha, 25. 7. 2012 – Se startem nového ročníku nejvyšší fotbalové soutěže přichází generální partner Gambrinus s aktivitou, která má za cíl podpořit atraktivitu fotbalu a počet vstřelených branek.

Novinku ocení zejména fanoušci střelecky úspěšných klubů. Týmy, kterým se podaří v jednom utkání Gambrinus ligy vstřelit pět a více branek, zajistí svým fanouškům pivo za "bůra". Gambrinus tak chce podpořit atraktivnější fotbal, přinášející více gólů, lepší fotbalovou podívanou a zároveň vyšší návštěvnost na utkáních Gambrinus ligy.

Fanoušci získají Gambrinus Originál 10° za symbolickou cenu pěti korun díky speciálním voucherům. Za ně si pak budou moci koupit pivo za "bůra". „Vouchery budeme rozdávat před následujícím domácím utkáním týmu, který v uplynulém kole vstřelil pět branek. Po zápase si fanoušci ve vybraných hospodách v okolí stadionu vychutnají Gambrinus za cenu pěti korun, každý dospělý návštěvník dostane jednu poukázku,“ vysvětlila Adriana Jahňáková, marketingová manažerka Plzeňského Prazdroje.

Poslední dva ročníky Gambrinus ligy přinesly rekordní počet vstřelených branek i pětibrankových utkání. Gambrinus tento trend oceňuje a aktivitou "Pivo za bůra" ho chce podpořit. Mezi střelecky nejúspěšnější kluby posledních let patří Jablonec a Viktoria Plzeň. „Góly jsou kořením fotbalových utkání, a čím více jich padne, tím je divák spokojenější. To je důvod, proč jsme přišli s touto aktivitou. Chceme podpořit útočný fotbal a střelecky úspěšné týmy,“ řekla Jahňáková.

Gambrinus věří, že "Pivo za bůra" také napomůže k větší návštěvnosti na českých ligových stadionech. „Pivo za bůra je aktivita pro fanoušky i pro týmy. Fotbalisté mohou svým fanouškům vystřílet pivo za symbolickou cenu. Naopak domácí týmy se pak mohou těšit v následujícím kole na vyšší návštěvu i podporu fanoušků. Ti přijdou navnaděni dobrým výkonem, ale také aby získali vouchery a vychutnali si Gambrinus na oslavu střeleckého koncertu svého mužstva,“ doplnila Adriana Jahňáková.

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...