VIDEO: První trénink letní přípravy

VIDEO: První trénink letní přípravy

B r n o - Hráčům Zbrojovky dnes začalo období letní dřiny, po zahájení přípravy ihned absolvovali úvodní trénink. A nemohla u toho chybět kamera Zbrojovka TV!

Zbrojováci měli sraz v 9 hodin dopoledne, ještě před tréninkem do kabiny zavítal majitel klubu Václav Bartoněk, sportovní manažer Tomáš Požár a pochopitelně také trenér Roman Pivarník. Úderem desáté se pak dvaadvacet hráčů a dva gólmani přesunuli na tréninkové hřiště.

Pod ostrými slunečními paprsky se Melichárek, Pavlík a spol. zprvu tužili hlavně pod dohledem kondičního trenéra Mlčucha, na programu bylo stabilizační a švihové cvičení. Zhruba po půlhodině se pak ke slovu dostal i míč - hráči se rozdělili na dvojice a pilovali přihrávky, zatímco opodál se trenér gólmanů Vaniak věnoval trojici svých svěřenců.

Zatímco většina kádru již přípravu pod koučem Pivarníkem zažila, pro trio dorostenců Kříž, Chyla, Jambor se jednalo o novou zkušenost. Naplno trénoval také uzdravený Jakub Šural, který si po těžkém zranění zahrál už na konci minulé sezony v závěru utkání v Ostravě.

Ve druhé části tréninku se hráči rozdělili na dvě poloviny a zahráli si klasicky "na dvě". Celou jednotku pak zakončily dva patnáctiminutové běhy. Průběh tréninku vám přiblíží reportáž na Zbrojovka TV!

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...