Informace pro fanoušky cestující do Ostravy

Informace pro fanoušky cestující do Ostravy

Zbrojovka míří k poslednímu letošnímu utkání na hřiště ostravského Baníku. Pokud se na fanouškosvy atraktivní zápas také chystáte, věnujte prosím pozornost následujícím informacím od pořadatelů utkání.

Pro fanoušky hostujícího týmu je vyhrazeno v sektorech C1 až C4 celkem 1426 míst, cena vstupenky do sektoru je 250 korun. Pro ty, kdo zvolí dopravu po vlastní ose, je připraveno placené parkoviště u Ostravar arény (cena parkovného činí 50 korun). Nájezd na parkoviště je z ulice Závodní, vzdálenost z parkoviště do sektoru hostí je cca 300 metrů.

Samotný vstup do sektoru (taktéž z ulice Závodní) bude společně s pokladnou před vchodem do sektoru otevřen hodinu před výkopem, tj. v 15 hodin.

Na stadionu je nezbytně nutné dodržovat Návštěvní a penalizační řád (v kompletním znění zde). Dle něj je na stadion zakázáno vnášet tyče, vlajky z hořlavého materiálu a papírové předměty, které nebudou dostatečně podlepeny alobalem. Také je zcela zakázáno používání pyrotechniky, kouření je povoleno jen na vyhrazených místech a do sektoru nebudou vpuštěny osoby zjevně pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek. Maximální povolený rozměr vlajek a transparentů je jeden metr na jedné straně (druhý rozměr je libovolný) a pořadatelská služba si vyhrazuje právo na jejich rozbalení a prohlídku před vstupem na stadion.

Utkání se v rámci 30. kola hraje v sobotu 26. května od 16 hodin.

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....