VIDEO: Herně dobré, ale body nepřicházejí, mrzelo po prohře Juhara

VIDEO: Herně dobré, ale body nepřicházejí, mrzelo po prohře Juhara

B r n o - Pro Martina Juhara mělo utkání se Slavií zvláštní náboj. Ve Slavii strávil - a právě na Srbské vstřelil před pěti lety svůj první gól v dresu "sešívaných". Tentokrát se ale podobné radosti nedočkal a v duelu s bývalým klubem musel kousat bolestnou porážku.

„Ve Slavii znám hodně lidí. Ať už z týmu, nebo z vedení. Mám se všemi kamarádský vztah, tak to ve fotbale bývá. Chtěl bych ale hlavně poděkovat domácím fanouškům. Bylo super, že jich i přes ten brzký termín došlo tolik a snad přijdou i další zápas,“ obrátil hned na začátku svoji pozornost na početnou brněnskou kulisu, která si v sobotním odpoledni našla cestu na stadion.

"Dnes jsme odehráli vyrovnaný zápas a nezasloužili jsme si prohrát. Minulý duel jsme měli asi pět nebo šest šancí. Tentokrát přijel soupeř s úplně jinou kvalitou, šance jsme si i tak vytvořili a stejně nám to tam nenapadalo,“ popsal slovenský záložník svoji frustraci ze smůly, která se Zbrojováků v koncovce drží. „Těžko říct, co nám v koncovce chybí, vidím to často jen z dálky. Pošleme tam centr, někdy to vyhraje soupeř, někdy my, ale my pak vůbec netrefíme bránu,“ hodnotil počínání svých kolegů v útoku."

Aby smůly nebylo málo, už potřetí za sebou navíc musela Zbrojovka doma vynuceně střídat. Po minulém odstoupení Poláka či Kratochvíla byl tentokrát střídán Pavlík, který byl po střetu s Melichárkem viditelně otřesený. „Pavlas je tvrdý hráč v defenzivě, takže by nám u té standardky, po které jsme inkasovali, určitě pomohl. Všichni jsme teď po prohře zklamaní, herně vypadáme dobře, ale body nepřicházejí. Snad se to štěstí otočí konečně i na naši stranu,“ zadoufal Juhar před klíčovou záchranářskou bitvou na Slovácku.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B
A-tým
29.03.2024 | Martin Lísal

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B

B r n o - V den utkání je tu samozřejmě i čerstvý zápasový bulletin, který je k přečtení online na...
U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U13) zůstávají ve finálové nadstavbě i po třech kolech...
U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U12) podlehli ve třetím utkání nadstavby na hřišti Olomouce...