SOUHRN: Zbrojováci na hostování

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - O víkendu se už naplno rozběhla také druhá nejvyšší soutěž. Od tohoto dne vám tedy začínáme opět přinášet pravidelný souhrn toho, jak si vedli hráči Zbrojovky na hostování. Střelecky se tentokrát dařilo Petru Rybičkovi, který v Chrudimi vstřelil dvě branky.

Fortuna národní liga

Zápasovou premiéru v Sokolově má za sebou Stanislav Vávra. V utkání proti Opavě šel na hřiště ve 24. minutě za stavu 0:1, favorit pak přidal další dvě branky a domácí Baník tedy odešel poražen. Sokolov je v tabulce osmý.

Fotbalisté Pardubic vstoupili do jarní části jako jeden z týmů, které hypoteticky mohou promluvit do bojů o postup. Premiéru na hřišti patnáctého Ústí ovšem Východočešli nezvládli podle svých představ a jen remizovali 0:0. Pavel Sokol odehrál na pozici podhrotu osmdesát minut, v závěru byl střídán.

Díky tomuto výsledku klesly na patnáctou pozici Vítkovice. Ty mají za sebou přestřelku s Žižkovem (3:5). Jakub Kučera do hry nezasáhl, je zraněný.

Stejně tak na svůj první jarní zápas čekají David Gáč a Jakub Přichystal, zápas Frýdku-Místku se Znojmem byl totiž odložen. Valcíři tak zatím nedostali možnost odlepit se z poslední pozice.

Fortuna ČFL

Petr Rybička, který měl původně pokračovat v hostování v Pardubicích, v závěru přestupního období zamířil nakonec o soutěž níž do Chrudimi. V premiéře se mu dařilo a na hřišti Ústí nad Orlicí přispěl dvěma góly k výhře 3:0. Chrudim tak je nadále jasným lídrem soutěže.

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...