Ve spolupráci s programem Coerver ® Coaching vám nabízíme možnost jedinečných letních kempů!

Ve spolupráci s programem Coerver ® Coaching vám nabízíme možnost jedinečných letních kempů!

B r n o - Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno pokračuje i letos v úzké spolupráci s programem Coerver ® Coaching. Výsledkem jsou jedinečné letní fotbalové kempy pod dozorem profesionálních trenérů a v souladu s principy proslulé Coerverovy školy.

Jistý Wiel Coerver nebyl v 70. letech příliš spokojený s nedostatky v individuálních dovednostech hráčů. Jeho filozofie inspirovala i další a v roce 1984 se tak zrodil program Coerver ® Coaching. "V České republice fungujeme od roku 2013. A prakticky od tohoto roku úzce spolupracujeme i s brněnskou Zbrojovkou," říká Tomáš Klečka, který metodu do tuzemského prostředí přivedl.

Brno tak bylo jedním z klubů, které letní kempy pořádaly - zároveň jsme minulý rok také rozjeli vlastní Zbrojovácký kemp. Pro letošní léto padlo rozhodnutí oba projekty spojit. "Výsledkem jsou celkem čtyři turnusy kempu, celkem jsme tak schopni přijmout zhruba 200 dětí," prozrazuje Klečka.

Hlavním propagátorem myšlenek a metod Coerverovy školy ve Zbrojovce je šéftrenér přípravek Vladimír Chaloupka, který také podrobněji vysvětluje, oč přesně jde. "Jedná se o jakousi školu dovedností, kdy hráči trénované prvky postupně přenášejí do praxe. Konkrétně tak trénujete třeba převzetí míče, levou i pravou nohou, několika způsoby. To pak následně přesunete do samotné hry. Jedná se o jakýsi most dovedností - dokud neovládnete jednu záležitost, nemůžete přejít k další."

Samotné letní kempy nabízejí svým adeptům mnoho lákadel - tréninky na hlavním stadionu pod dozorem zkušených profesionálních trenérů, setkání s hráči prvního mužstva, besedy či autogramiády. A samozřejmě bohatý tréninkový program, stravování v A-sport Hotelu či třeba kompletní tréninkový set v ceně kempu.

Aktuálně je první turnus kempu již vyprodaný, celkem zatím evidujeme 60 přihlášek. Cena kempu je 3990 korun, pro hráče Zbrojovky pak jen 3390 korun.

Termíny letních kempů

  • 16. až 20. července (vyprodaný)
  • 23. až 27. července
  • 6. až 10. srpna
  • 13. až 17. srpna

Veškeré další informace naleznete přímo na stránkách kempu


další články

Věřím, že je v našich silách tým pozvednout, hlásí nový trenér Kříž
A-tým
15.04.2024 | Martin Lísal

Věřím, že je v našich silách tým pozvednout, hlásí...

B r n o – V neděli dovedl mužstvo k důležité výhře v Lanžhotě, ve středu se o něco podobného pokusí...
Zbrojovku povedou trenéři Kříž a Zúbek
A-tým
15.04.2024 | Martin Lísal

Zbrojovku povedou trenéři Kříž a Zúbek

B r n o – Představenstvo klubu FC Zbrojovka Brno dnes jednomyslně rozhodlo o odvolání hlavního...
Program týmů Zbrojovky v týdnu od 15. do 21. dubna
Ostatní
15.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 15. do 21. dubna

B r n o - V aktuálním týdnu čekají na "áčko" Zbrojovky hned dva zápasy, rezerva se pak představí v...