VIDEO: Pátý den na soustředění

VIDEO: Pátý den na soustředění

L a r a - Soustředění v Turecku se pozvolna láme do své druhé poloviny. Zbrojovácká výprava už je kompletní, poslední dorazivší hráč Tonda Růsek se zúčastnil dopoledního tréninku.

Ten se konal znovu na trávníku Mardan Stadium. Byl hodně pestrý, v denním videu vám z něj nabízíme záplavu gólů i brankářských zákroků.

Po obědě a poledním klidu se tým letos poprvé vydal na "vodárenské" hřiště. To je umístěné na střeše zdejší vodárny, Zbrojovka zde trénovala v letech 2014 a 2015 a sehrála tu i zápas s lotyšskou Rigou.

V rámci této tréninkové jednotky Zbrojováci pilovali taktiku a standardky, došlo ovšem i na bago. Gólmani si pak "střihli" dramatický souboj na vysoké síti. Dvojice Melichárek - Halouska v něm nakonec přetlačila duo Vaniak - Floder.

Po večeři už se většina hráčů usadila na pokojích, někteří navštívili masérnu. Zítra nás čeká jeden dopolední trénink, od 15 hodin SEČ pak sehrajeme druhý přípravný zápas. Soupeřem nám bude běloruský Borisov, pravidelný účastník evropských pohárů. Zápas můžete sledovat živě na Zbrojovka TV.

Podmínky jinak zůstávají podobné. Neprší a je celkem teplo. Příjemné je, že hotel se po víkendu takřka vyprázdnil a na moc dalších hostů tu už nenarazíte.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....
U16: V Marečkově memoriálu druzí
Mládež
18.04.2024 | Martin Lísal

U16: V Marečkově memoriálu druzí

Z l í n - Až v posledním utkání Marečkova memoriálu nalezli dorostenci Zbrojovky přemožitele....