Trenér Pivarník hodnotí utkání s Dunajskou Stredou

Trenér Pivarník hodnotí utkání s Dunajskou Stredou

B e l e k - Zbrojováci v přípravě poprvé okusili chuť porážky. V utkání s Dunajskou Stredou podlehli 1:2, když jediný gól vstřelil z přímého kopu Tomáš Pilík. Co k utkání řekl kouč Pivarník?

Trenér Zbrojovky nasadil do zápasu dvě takřka kompletní jedenáctky, pouze Melichárek, Kijanskas a Lutonský odehráli celé utkání. "Pro hráče se jednalo o změnu terénu, proto jsme chtěli, aby si zaběhali a zahráli všichni. Hráli dokonce i Krejčí se Škodou, kteří dorazili včera. Rozdíl mezi námi a soupeřem byl ve výbušnosti a práci s balonem, bylo znát, že jsme trochu unavení," hodnotil kouč po návratu na hotel Trendy Lara.

V první části úvodního dějství přitom Zbrojovka byla nebezpečnější a měla víc šancí, od prvního gólu se ale zápas postupně lámal. "Hráli jsme něco mezi. Když soupeř rozehrával a nastoupili jsme na něj, nebyli jsme natěsno, ani jsme nebyli v kompaktním bloku. Tím pádem jsme propadali a měli problémy. Buď se musíme na soupeře tlačit a být aktivní, nebo zůstat v bloku, my to hráli půl na půl a stálo nás to hodně sil," mrzelo Pivarníka.

Jinak je ovšem s dosavadním průběhem soustředění spíše spokojený. "Víceméně je všechno pozitivní, všechno klape. Předpokládali jsme, že v této fázi se bude vrstvit únava, musíme se z toho dostat. Máme tu ideální podmínky, hřiště, počasí. Únava bude, ale od toho soustředění je. Nejde hrát jen zápasy a odpočívat, to bychom nic nenatrénovali," zakončil Pivarník.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...