Zbrojovku čeká v Tipsport lize boj o Final Four, hostí slovenskou Skalicu

Zbrojovku čeká v Tipsport lize boj o Final Four, hostí slovenskou Skalicu

B r n o - Zbrojovka ve středu uzavře účinkování ve skupině C zimní Tipsport ligy. Od 13 hodin se utká s konkurentem v boji o postup - slovenskou Skalicou. V akci by se měl objevit také videorozhodčí.

Ještě předtím hraje v areálu VUT od 11 hodin Znojmo s Pardubicemi. Na oba zápasy platí jednotné vstupné 50 korun, permanentkáři mají vstup zdarma (více informací zde).

Postupová matematika je otevřená - Zbrojovka má šest bodů po dvou zápasech, Skalica po jednom tři. Znojmo má na kontě dvě porážky a postoupit už nemůže, pro Pardubické by naději na postup přinesla jen výhra (a souběh ostatních výsledků). Zbrojovce zajistí prvenství ve skupině výhra, v případě remízy by o všem rozhodl závěrečný duel Pardubic se Skalicou.

V kabině Zbrojovky myšlenka na Final Four rezonuje. "Řekli jsme si, že chceme vyhrát a postoupit, neboť to přinese další dva kvalitní zápasy v Praze. Neznamená to ale, že bychom této myšlence podřizovali tréninkový proces. Únava roste, zvyšuje se, jsme v plném tréninku už třetí týden, ale potřebujeme vydržet," řekl před utkáním kouč Pivarník.

Ten plánuje do utkání nasadit dvě sestavy. "Nebudou asi úplně odlišné, máme pár drobných šrámů. Přichystala bolí naražená pata z minulého zápasu, při včerejším tréninku se lehce zranil Jovanović," jmenoval Pivarník. Ve Vyškově se zranil také Ondra Vintr a nadále jsou mimo ostrý tréninkový proces Gomes se Škodou. "Nováček Bazeljuk pak dnes poprvé trénoval s míčem, takže jej zítra čeká kondiční trénink a s jeho nasazením v utkání počítáme pro sobotu," dodal kouč.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...