ŽENY: Zbrojovačky vezou výhru z Bohemky

ŽENY: Zbrojovačky vezou výhru z Bohemky

P r a h a - Fotbalistky Zbrojovky letos poprvé vyhrály venku, na hřišti Bohemians zvítězily po výborném výkonu 6:2. V tabulce jim patří pátá příčka, čekají je ještě dvě domácí dohrávky.

Sobotní zápas byl ze strany Zbrojovaček velmi povedený. Dařilo se téměř vše, kombinace, střelba a hlavně brankové zakončení.

V 5. minutě poslala Zbrojovačky do vedení Lišková. V dalších minutách mohl být náskok ještě vyšší, ale šance Liškové a Kubicové zůstaly neproměněny. V 19. minutě byla však Kubicová už úspěšná a z první zakončila k tyči.

Holky z Bohemky snížily po půlhodině přímo z rohu Molhancovou a dvoubrankové vedení bylo pryč. Ovšem jen do poslední minuty poločasu, kdy se zapsala do listiny střelkyň podruhé Lišková.

Náš tradiční problém - ležérní nástup do zápasu po půli - se potvrdil i v úvodu druhého dějství a tak přišlo snížení v 53. minutě, které měla na svědomí Šuleková.

Inkasovaná branka holky probudila a o tři minuty později zvyšovala na 4:2 Odehnalová po přihrávce Liškové, která dnes měla svůj den a byla doslova k neudržení. To potvrdila i v 74. a 86. minutě, kdy dvěma góly stanovila konečný výsledek zápasu.

Holky opravdu zaslouží za dnešní výkon pochvalu a budeme doufat, že na tento velmi slušný výkon navážou i ve středeční dohrávce s Hodonínem (18:30 v TCM) a v nedělní dohrávce s Pardubicemi (14:00 v Rosicích).