Vítejte na nové internetové prezentaci FC Zbrojovka Brno

Vítejte na nové internetové prezentaci FC Zbrojovka Brno

Necelý týden před startem nového ročníku první fotbalové ligy spouští FC Zbrojovka Brno nové internetové stránky. Těšit se můžete nejen na aktualizovaný zpravodajský servis, ale i na nové sekce, které najdete pod hlavním menu.

Nový web vznikal několik týdnů ve spolupráci se společností eSports.cz. Najdete na něm všechny informace, na které jste byli zvyklí z původních internetových stránek. K nim jsme však přidali několik novinek.

Přehlednější rozčlenění získaly veškeré rozpisy zápasů, jak "A" týmu, tak i mládežnických či ženských kategorií. Novinkou pak budou v sekci "Fanzóna" soutěže a ankety. Pod soutěžemi pro vás připravujeme tipování na výsledek následujících zápasů, pod anketami brzy naleznete hlasování o nejlepšího hráče měsíce.

Úplně nově pak je na nových webových stránkách řešeno diskuzní fórum. Své příspěvky budete nově psát pouze do jednoho vlákna, takže vám neunikne nic zajímavého. Využít také můžete sekci "Ptejte se" pro pokládání dotazů redakci webu či tiskovému mluvčímu klubu.

Grafiku webu čeká v následujících dnech ještě jedna aktualizace. Do volného prostoru v hlavičce přibudou hráči Zbrojovky, to ale až v nových dresech s novými sponzory po odehrání prvních ligových zápasů.

Součástí aktualizace webu budou i sociální sítě. Brněnský fotbal je na Facebooku i na twiteru, který bychom chtěli se spuštěním internetových stránek oživit.

Úplnou novinkou je pak tzv. responzivní design. V praxi to znamená, že šířka webu a počet sloupců se automaticky přizpůsobí vašemu přijímači - ať už jde o klasický monitor, notebook nebo třeba iPad. Zbrojovka je vůbec prvním fotbalovým klubem v Česku, která se touto novinkou může pochlubit.

Zbrojovka je zpátky v lize i s novým webem. Příjemnou zábavu!

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....