U16: Zbrojováci míří na All Stars Cup, čeká je i Borussia Dortmund

U16: Zbrojováci míří na All Stars Cup, čeká je i Borussia Dortmund

B r n o - Brněnský tým U16 o víkendu zakončil ligové boje, nyní jej čeká atraktivní závěr sezony v podobě účasti na 9. ročníku turnaje All Stars Cup. Zbrojováci se v Praze postaví třeba Borussii Dortmund!

Zbrojovka patří mezi sedm tuzemských účastníků, ze zahraničí dorazí kromě zmíněného Dortmundu třeba Arsenal, Porto, Paris Saint-Germain či Atlético Madrid.

Zbrojováci se představí ve skupině A, v prvním utkání vyzvou mexickou Guadalajaru (pátek 16. června v 9:00). V 10:20 je čeká duel s Borussií a úvodní boje zakončí Brňané v 11:40 s Bohemkou.

V sobotu čekají soupeře další tři zápasy (podrobný los bude určen dle umístění v pátečních skupinách) a v neděli je na programu play-off. Hraje se na dvou fotbalových hřištích v tréninkovém centru SK Slavia Praha. Zápas o třetí místo a finále pak společně s celkovým zakončením turnaje proběhnou vůbec poprvé v historii na stadionu Bohemians 1905 v Ďolíčku.

Kromě tradičního internetového streamu vybraných zápasů se letos mohou diváci díky spolupráci s mediálním partnerem O2 TV SPORT těšit rovněž na přímý přenos zápasu o třetí místo a finále, který poběží na O2 TV FOTBAL.

Turnaj ALL STARS CUP 2017 pořádá sportovní a marketingová agentura All Stars Team s.r.o. ve spolupráci s Fotbalovou asociací ČR, Magistrátem hl. města Prahy, Městskou částí Praha 10 a dále s fotbalovými kluby SK Slavia Praha a Bohemians 1905. Turnaj se koná pod záštitou primátorky hlavního města Prahy a starosty MČ Praha 10. Patronem turnaje je Vladimír Šmicer.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...