Juniorka prohrála v Mladé Boleslavi 2:3

Juniorka prohrála v Mladé Boleslavi 2:3

M l . B o l e s l a v - Stejný výsledek, také rozhodla penalta - a hned dvojitá. Junioři napodobili "áčko" a na hřišti Mladé Boleslavi prohráli v bitvě o první příčku 2:3. O góly Zbrojovky se postarali Jiří Koláčný a Marek Vintr.

Karty byly před utkáním rozdány jasně. Mladá Boleslav první, Zbrojovka s tříbodovou ztrátou druhá. Duel mohl hodně napovědět o tom, který z týmů si pro sebe uzme první příčku.

Zbrojovka zahájila duel aktivně, v první půli se ale potýkala s koncovkou. Po Štohanzlově kolmici trefil Rybička tyč, stejný hráč po půlhodině přeloboval gólmana, míč se ale smolně odrazil nad již opuštěnou bránu. A přišel krutý trest - pár minut poté se za obranou Zbrojovky zjevil Dohnalík a se svou možností naložil ideálně. 1:0.

Odpovědí Brna bylo ještě zvýšené tempo. Zbrojovka se nastěhovala na polovinu soupeře a výsledkem byla další šance Rybičky, jehož pokus vyrazil skvělý Roudnický. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Do druhé půle trenér Michal prostřídal a záhy přišel vyrovnávací gól. Centr do vápna odvrátila obrana Boleslavi jen k Jiřímu Koláčnému, který si věděl rady a prudkou ranou stanovil skóre zápasu na 1:1.

Jenže to nebyl zdaleka konec divokému úvodu druhé půle. V rozmezí tří minut nařídil sudí Orel hned dva pokutové kopy, přičemž první proměnil Valenta a druhý Vodháněl. Rázem byly karty rozdány úplně jinak.

Zbrojovka nesložila zbraně, ale dvojitý úder s psychikou hráčů pochopitelně zamával. Kontaktní gól tak přišel až pozdě, v 86. minutě se po přímém kopu a následném závaru prosadil ranou z voleje střídající Marek Vintr.

Mohutný závěrečný nápor už vyrovnávací branku nepřinesl a Brňané tak v Mladé Boleslavi prohráli 2:3. Na svého soupeře ztrácejí pět kol před koncem šest bodů.