Štrombachův gól nestačil, juniorka v Jablonci prohrála

Štrombachův gól nestačil, juniorka v Jablonci prohrála

J a b l o n e c - Junioři Zbrojovky nenapodobili hráče prvního mužstva a na hřišti Jablonce prohráli 1:5. Jediný gól vsítil ve druhé půli Štrombach. Brňané aktuálně ztrácejí na vedoucí Boleslav tři body, oba soupeři se utkají již v příštím kole.

Po opatrném začátku měla Zbrojovka více ze hry, mírnou převahu ale nedokázala přetavit ve výraznější šance. Domácí postupně srovnali krok a byli produktivnější. Breda a Bulíř v krátkém sledu překonali Záleského a zajistili Jablonci úspěšný první poločas.

Ve druhé půli byli hosté opět aktivnější, za což tentokrát byli odměnění úspěchem - bohužel jen jedním. Po rohovém kopu snížil hlavou David Štrombach.

Brňané byli nadále aktivnější, paradoxně ovšem inkasovali. A byl to znovu Breda, který Jablonci vrátil dvoubrankový náskok. Třináct minut před koncem pak přidal pojistku Bulíř, pro něhož to byla taktéž druhá trefa. V samém závěru ještě korunoval výhru Jablonce Palatický.

Vedoucí Mladá Boleslav tak Zbrojovce utekla na tříbodový rozdíl, oba soupeři se v příštím kole utkají ve vzájemném duelu. Hraje se v neděli 23. dubna od 13 hodin na hřišti soupeře.