Krejčí před Spartou: Na svůj debut nikdy nezapomenu

Krejčí před Spartou: Na svůj debut nikdy nezapomenu

B r n o - Podzimní zápas se Spartou (3:3) nabídl rozhodně zajímavou podívanou. A takový Ladislav Krejčí onen duel z paměti jen tak nevymaže - vždyť si v něm odbyl prvoligovou premiéru!

Psal se druhý říjen a mnohý fanoušek netajil překvapení. Ladislava Krejčího v základní sestavě duelu se Spartou čekal málokdo. "Na ten zápas vzpomínám pořád a určitě na něj nikdy nezapomenu. S odstupem času jsem rád, že se mi zápas docela povedl a pomohl mi posunout se v kariéře dál. Každý zápas se Spartou je pikantní a tenhle obzvlášť," vzpomíná po půl roce Krejčí.

Nyní - před jarní odvetou - už má prvoligových zápasů na kontě deset. "Že bych měl tolik startů, to jsem před sezonou absolutně nečekal. V devatenáctce a juniorce jsem byl v podstatě chvilku, vůbec bych nehádal, že se mi tyhle důležité kategorie podaří takhle rychle přeskočit," netají Krejčí.

Jestli svou sbírku rozhojní i na Letné, to zatím neví. "Je jasné, že za největší zápas kariéry považuju a ještě dlouho budu považovat ten se Spartou doma, ten debutový. Ale samozřejmě i utkání se Spartou na jejich stadioně by byl velkou zkušeností. Doufám, že dostanu šanci," komentoval to sedmnáctiletý talent.

Ten oslaví 20. dubna osmnácté narozeniny, dopřát si tak může i řidičský průkaz. "V pátek jsem začal první jízdy. Snad to v autoškole půjde hladce. Pokud to zvládnu, jezdit začnu asi až o prázdninách, abych to dostal pořádně do ruky," usmívá se.

Kromě kádru Zbrojovky figuruje Krejčí také v kádru reprezentace U18. "S klukama se sehráváme, abychom byli na příští rok v kvalifikaci co nejsilnější. Myslím, že máme dobře našlápnuto, i když tomu poslední výsledky neodpovídaly," zakončil.

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....