Tvrďák Pavlík: Když jsem dostal kolenem do hlavy, bylo to horší

Tvrďák Pavlík: Když jsem dostal kolenem do hlavy, bylo to horší

B r n o - Ten moment vypadal hodně děsivě - obránce Zbrojovky Petr Pavlík se po čtvrthodině hry skácel na trávník po tvrdém zásahu míčem. Záhy bylo jasné, že zápas nedohraje. Naštěstí vše nasvědčuje tomu, že devětadvacetiletý stoper bude v pořádku a v týdnu se zapojí do tréninku.

"V ten první moment to opravdu nebylo dobré. Točila se mi hlava, třepaly nohy, nemohl jsem otevřít pravé oko. Doktoři usoudili, že bude nezbytné vyšetření v nemocnici a pokračovat ve hře není možné. Postupně se to ale lepšilo, v sanitce i pak v nemocnici mi bylo čím dál líp, normálně jsem se připojil ke klukům a odjel s nimi autobusem domů," popisoval Pavlík krušné okamžiky.

Vše se seběhlo v 15. minutě hry, Pavlík si v ten moment vybral i kopec smůly. "Vystoupili jsme s Tadem proti Malinskému, ten vystřelil a Tade míč tečoval. Byla to pecka, ale všechno si pamatuju, nebyl jsem nijak vyplý, v bezvědomí. Ještě na Slovensku jsem zažil horší moment, kdy jsem dostal kolenem do hlavy, borec mě na dvacet minut vypnul. Tu situaci jsem pak zpětně znal jen ze záběrů, nepamatoval jsem si nic a byl v nemocnici asi dva dny," vzpomínal Pavlík.

Nyní existuje reálná šance, že se obránce zapojí do tréninkového procesu, který po dnešním volném dni začíná zase zítra. V dalších dnech se pak ukáže, zda může řízný stoper stihnout pohárový zápas na hřišti Opavy, kde s velkým fotbalem začínal.

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...