Trenér Habanec po utkání s Tosnem

Trenér Habanec po utkání s Tosnem

S i d e - Zbrojováci mají za sebou druhé vystoupení na soustředění v Turecku, s ruským celkem FC Tosno remizovali 2:2. Jak viděl střetnutí trenér Habanec?

"Sledovali jsme dnes důrazně vedené utkání na hraně tvrdosti, jsem rád, že se nikdo nezranil. Oproti minulému zápasu, kdy jsme v osobních soubojích trochu pokulhávali, jsme se tentokrát dokázali soupeři vyrovnat. Na rovinu říkám, že jsme s ohledem na psychiku týmu chtěli vyhrát. Kdybychom proměnili šanci za stavu 1:0, byl by výsledek z naší strany veselejší. Z hlediska hry ale nejsem spokojen, výsledek mrzí," hodnotil kouč krátce po závěrečném hvizdu.

Ruský soupeř předvedl to, co od něj trenéři i hráči očekávali. "Je to tým, který se od svého vzniku rok co rok dere vzhůru, neustále jde za postupem. Prezentoval se typickou důraznou hrou, z naší strany tomu chyběly góly po vypracovaných akcích. Kuba Řezníček se dvakrát prosadil díky dobré reakci, byl nachystaný a chodil za míči důsledně."

Právě Řezníček byl spolu s Litsingim nucen střídat, oba by ale měli být v pořádku. "Soupeř některé situace dohrával takřka hokejově, ale nemusí být na škodu se s takovým stylem popasovat. Naštěstí se nepotvrdily nějaké vazy nebo něco horšího," oddechl si Habanec.

Brňany nyní čekají poslední dny na soustředění a generálka s Tiraspolem. "V sestavě stále ještě nemáme na některých postech stoprocentně jasno," řekl kouč na závěr.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...