Zbrojováci se připravují na poslední zápasy podzimu

Zbrojováci se připravují na poslední zápasy podzimu

B r n o - Nejvyšší soutěž má na programu třetí volný víkend v této sezoně. První týden reprezentační pauzy strávili Zbrojováci pilným tréninkem, do něhož se zapojili i někteří z marodů.

"Pozitivní je, že s námi začal trénovat Štohanzl, postupně by se měl zapojit Přichystal. Chybí nám naopak Šural, který je s reprezentační dvacítkou ve Španělsku, drobné problémy léčili Polák s Hyčkou, od pondělka by měli být k dispozici," komentoval po zatím posledním pátečním tréninku kouč Habanec. V jeho rámci si Zbrojováci vystřihli i modelový zápas s juniorkou.

Část hry absolvoval také postupně se uzdravující kapitán Zavadil, v závěru se zapojil také Weber, který inkasoval tvrdou ránu míčem v předminulém utkání juniorky. "Jinak se pauza moc nelišila od těch předcházejících, je to dost podobné. Snad jen že napadl sníh," usmál se Habanec.

Pilně trénuje také juniorka, v jejímž dresu se modelového utkání zúčastnil také Martin Fenin. "Má za sebou první týden, zatím je to dobré. Také my máme nějaké absence, onemocněli Ondra Vintr a Jirka Koláčný, zraněný je Martin Krištof a aktuálně také Standa Vávra, dva hráči trénují s devatenáctkou," prozradil kouč juniorky Vladimír Michal. Utkání se tak na jeho straně zúčastnili jiní dorostenci Černín, Pyš a Krula.

První mužstvo Zbrojovky čekají na podzim ještě tři zápasy, juniorka si duel v Karviné předehrála a do boje tak půjde už jen dvakrát. Oba týmy se na konci příštího týdne utkají s Příbramí - áčko nastoupí v sobotu doma, junioři v neděli na hřišti soupeře.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...