Vraštil před Boleslaví: Věřím, že to bude dobrý zápas

Vraštil před Boleslaví: Věřím, že to bude dobrý zápas

B r n o - Pro Lukáše Vraštila je utkání v Mladé Boleslavi trochu specifické. Poprvé nastoupí v dresu soupeře proti klubu, kde fotbalově vyrůstal. Utkání na hřišti vedoucího týmu ligy startuje v 17 hodin.

"Je to tak, bude to poprvé. Těším se moc a věřím, že to bude dobrý zápas," vyhlíží konfrontaci rodák z Železnice na Jičínsku, který bude mít na utkání pochopitelně zástup známých a příbuzných. "Myslím, že většina bude fandit mně a Zbrojovce. I když bratranec už mi říkal, že bude přát mně, ale fandit Boleslavi. Budu si s ním o tom muset ještě promluvit," směje se Vraštil.

Žádné speciální hecovačky s bývalými spoluhráči ale dle Lukáše neprobíhají. "Pro mě je to speciální, ale pro ostatní je to zápas jako každý jiný. Nic extra neproběhne. Ale v případě úspěšného výsledku nějakou odměnu do kabiny donesu, to je jasné," pokračuje Vraštil.

Toho čeká v Boleslavi konfrontace s nejlepším útokem soutěže. Jen pár dní poté, co se Brňané neúspěšně potýkali se Slavií. "Dostali jsme góly po chybách, udělali jsme jich dost. Ať už z odražených balonů, nebo po centrech. Slavia byla nesmírně efektivní a nám se bohužel nepodařilo chytit druhý poločas," přemítá mládežnický reprezentant.

Slavia tak v Brně potvrdila, že se aktuálně nachází ve skvělé pohodě. "Je možná nejrozjetější z celé ligy. Oproti Spartě hrála jednoduše, bylo vidět, že jsou opravdu ve formě. Kdybychom s nimi hráli na startu ligy, možná by to bylo jiné, ale na kdyby se nehraje," odmítl Vraštil jakékoliv žehrání na los či odložení zápasu.

další články

U16: Ve Zlíně startuje závěr Marečkova memoriálu!
Mládež
16.04.2024 | Martin Lísal

U16: Ve Zlíně startuje závěr Marečkova memoriálu!

B r n o - Dorostenci Zbrojovky (U16) vymění v tomto týdnu ligové boje za závěr prestižního...
PREVIEW: Zbrojovka vyzve Jihlavu!
A-tým
16.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Zbrojovka vyzve Jihlavu!

B r n o - Už s novými trenéry vyzve Zbrojovka v rámci vloženého středečního kola Jihlavu - Tomáše...
Věřím, že je v našich silách tým pozvednout, hlásí nový trenér Kříž
A-tým
15.04.2024 | Martin Lísal

Věřím, že je v našich silách tým pozvednout, hlásí...

B r n o – V neděli dovedl mužstvo k důležité výhře v Lanžhotě, ve středu se o něco podobného pokusí...