Juniorka přišla o náskok a podlehla Bohemce 2:3

Juniorka přišla o náskok a podlehla Bohemce 2:3

B r n o - Junioři Zbrojovky nebyli daleko od prodloužení vítězné série, ještě v 68. minutě vedli nad Bohemkou 2:0. Soupeř ale v závěru utkání dokonal obrat a z Brna si odvezl všechny body.

Brněnští fotbalisté vstoupili do utkání v souladu s předcházejícími výsledky. Marek Vintr dostal ve vápně trochu prostoru, vypálil z otočky a trefil se přesně k tyči - 1:0.

Zbrojovka, které chyběli reprezentanti Růsek s Krejčím, byla aktivnější po celý zbytek půle, byť k navýšení náskoku nijak blízko neměla. To se povedlo až po změně stran, v 53. minutě zakončil přímý kop bezchybně Jiří Koláčný a zdálo se, že Brňané směřují k bezproblémové výhře.

Tak tomu bylo až do 68. minuty, kdy se kousek za šestnáctkou dostal míč k osamocenému Křapkovi, ten neváhal a vypálil. Míč zapadl přesně k tyči a bylo to jen o gól. Osm minut před koncem bylo srovnáno, nadvakrát se o to postaral Horizrál.

Zbrojovka zvedla hlavu a toužila si náskok vzít zpět, místo toho ale došlo k nesouladu myšlenek v zadních řadách Brňanů, čehož využil k dokonání obratu Křapka.

Juniorka hostí v neděli Bohemku, hraje se na Srbské
10.09.2016 | Martin Lísal

Juniorka hostí v neděli Bohemku, hraje se na Srbské

B r n o - 6. kolo Juniorsé ligy uvidí souboj sousedů v tabulce - osmá Zbrojovka přivítá devátou...