První výhra! Zbrojovačky vezou body z Hradce

První výhra! Zbrojovačky vezou body z Hradce

H r a d e c K r á l o v é - Zbrojovačky se v utkání 3. kola dočkaly prvního bodového zisku v této sezoně. Na hřišti Hradce Králové sice inkasovaly jako první, brankami Liškové a Veselé ale dokonaly obrat a vybojovaly cenné vítězství.

Nedělní souboj proti sobě svedl dva nováčky - a také týmy, které v prvních dvou kolech nebodovaly.

První půle byla hodně bojovná a hlavně vyrovnaná. Šance se objevily na obou stranách, ale přetavit je v branku se ani jednomu z týmů nepodařilo. Ve druhé půlce začaly pozvolna docházet domácím hráčkám síly, ale i tak šly zásluhou Hýlové v 62. minutě po rychlém protiútoku do vedení.

Zbrojovačky se hned po rozehrávce dostaly do útoku, kdy se po lajně protáhla Kotlánová, vyhrála souboj na brankové čáře s domácí hráčkou a naservírovala míč na malém vápně číhající Liškové. Ta jej dokázala nasměrovat do šibenice brány domácích a bylo srovnáno.

Po sérii několika rohů se tlak Zbrojovaček začal zvyšovat a vyvrcholením toho všeho byla branka v 83. minutě. Břenková našla přihrávkou mezi dva beky Souškovou, která míč potáhla do vápna, na zadní tyčce krásně našla Veselou a ta už věděla, co s míčem udělat.

Za dnešní výkon a za zisk bodů je nutné holky pochválit. Příští týden jedeme do Liberce, kterému se letos daří, ale pořád je to pro nás hratelný soupeř, takže případný bodový zisk by byl pěkný dárek na zpáteční cestu.