VIDEO: Zbrojovák na Svoboďáku

VIDEO: Zbrojovák na Svoboďáku

B r n o - Vydařená středa! Zbrojováci se na Náměstí Svobody sešli v hojném počtu a náladu jim nepokazil ani občasný déšť. Předsezonní setkání fanoušků a hráčů Zbrojovky pod hlavičkou Nadačního fondu Zbrojovák je tedy minulostí.

Předpovědi počasí vzbuzovaly určité obavy nejen u pořadatelů, program celé akce ale nakonec vážněji narušen nebyl. Zatímco v restauraci Zlatá loď probíhala předsezonní tisková konference, na Svoboďáku se postupně rozjížděl program. Za pípou se střídali Zbrojováci současní i minulí - pivo tak návštěvníkům čepovali Hron, Maroši, bratři Holomkové a další.

Z hráčů prvního mužstva si roli výčepních vyzkoušeli třeba Lacko, Vávra, Štohanzl či Polák. Do toho zněly akordy kapel Lidopop a Synkopy 61, návštěvníci se mohli bavit u řady atrakcí a lidé z neziskovky Kroužky Brno se starali o dětský koutek.

Krátce po sedmé se pod pódiem sešel kompletní "A" tým, na pódium za hercem a moderátorem Václavem Svobodou vystoupali Pavel Zavadil a Jan Polák. Zatímco Polák měl na sobě červený domácí dres, který doznal jen kosmetických změn, Zavadil představil dres venkovní, obměněný poněkud razantněji. Dresy pro novou sezonu pak pokřtil výkonný ředitel klubu Vlastimil Ostrý.

Na akci nechyběly také Zbrojovačky, od letošní sezony znovu prvoligové. Mezi nimi byla také letní posila Clara Soquessa.

Po deváté hodině oficiální program skončil. Své majitele našla i řada nových permanentek a lístků na utkání se Slavií. Věříme tedy, že se v neděli na Srbské sejdeme v co nejhojnějším počtu!

FOTO: Petr Coufal - FOTOCO.cz

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...