Naše Zbrojovka je Vaše!

Naše Zbrojovka je Vaše!

Dnes byly spuštěny nové internetové stránky Naše Zbrojovka, které jsou věnovány stoletému výročí fotbalového klubu FC Zbrojovka Brno.

Fotbalová Zbrojovka slaví v roce 2013 stoleté výročí a za tuto dlouhou dobu prožili její příznivci, hráči a funkcionáři spoustu opojných momentů. Při příležitosti významného jubilea chceme poprosit všechny, v jejichž srdcích má Zbrojovka své pevné místo, o spolupráci na projektu Naše Zbrojovka. Díky němu můžete zveřejnit svůj příběh, který je založen na Vašem srdečním vztahu s klubem. Ke krátkému textu přiložte také fotografii, ať už svoji, nebo třeba nějakého předmětu, který má souvislost se Zbrojovkou a Vaším příběhem. Své příběhy posílejte na email nasezbrojovka@fczbrno.cz. Nejlepší příspěvky zveřejníme a jejich autoři budou oceněni.

Celý projekt je založen na stoleté tradici klubu a jeho úspěšná realizace závisí zejména na Vás - věrných fanoušcích. Přispějte proto i Vy svým dílem k oslavám významného výročí, protože "Naše Zbrojovka" je především Vaše!

Zároveň vyzýváme ke spolupráci všechny fanoušky, kteří by se chtěli podílet nejen na obsahu tohoto webu, ale i na připravované veřejné výstavě, či tvorbě chystané publikace ke stoletému výročí. Pokud máte doma zajímavé historické fotografie, dokumenty, odznaky či jiné relikvie, kontaktujte prosím tiskového mluvčího klubu opět na emailové adrese nasezbrojovka@fczbrno.cz. Předem děkujeme za Vaše příspěvky!

Stránky Naše Zbrojovka naleznete zde.

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...