Prémie půjdou na pračku, smál se po zápase Matúš Lacko

Prémie půjdou na pračku, smál se po zápase Matúš Lacko

B R N O - Po boku Pavla Zavadila dirigoval brněnskou hru, do osudu utkání se pak zapsal rozběhnutím akce, která skončila nejrychlejší brankou letošního ročníku Synot ligy. Jak Matúš Lacko po zápase prozradil, jednalo se vlastně o šťastný moment, když slovenský středopolař při rozehrávce uklouzl.

"Balon měl jít za obranu, ale uklouzl jsem. Bylo to vlastně štěstí. Kdybych dal ale míč tak, jak jsem chtěl, mohl gól padnout ještě rychleji," hodnotil s lehkou nadsázkou Matúš Lacko třetí nejrychlejší gólový moment ligové historie."

Lacko následně prozradil, že výhra se nerodila zdaleka tak snadno, jak se z ochozů mohlo zdát: "Tak jednoduché to nebylo. Naopak bych řekl, že to byl nejtěžší domácí zápas. Dukla měla dobré šance, takže zápas nebyl vůbec tak jednoznačný. My ale konečně byli efektivní," popsal Lacko hlavní rozdíl mezi oběma soupeři."

Brněnský záložník byl také dotazován na souhru v Pavlem Zavadilem, se kterým dnes ze středu dávali hlavní myšlenku hře domácích: "Pavel dokáže podržet balón a dát hře klid, což je super," pochvaloval si muž, který se podílel na plné polovině jarních brněnských gólů.

Také on se poté pokusil najít klíč k úspěchu na venkovních hřištích. "Možná je to způsobeno tím, že na nás venku soupeř víc vletí a my se potom tolik nedostaneme do hry. Dnes jsme se chtěli odrazit od druhé půle na Slovácku a podařilo se nám to. V Teplicích musíme opět makat od začátku a prolomit to," burcuje stálice brněnské sestavy.

V pozápasové uvolněné atmosféře prozradil Lacko také něco ze svého soukromí. "Mám malého potomka, takže se na hřišti musím o to víc snažit. Potřebovali jsme kočárek, pak postýlku. Teď chce navíc přítelkyně i pračku. Snad nebude se sušičkou, přítelkyně je skromná holka," uzavřela se smíchem jedna z letních posil Zbrojovky.

další články

Remízu s Vyškovem zařídil Alijagić
A-tým
20.04.2024 | Daniel Král. FOTO: Petr Nečas

Remízu s Vyškovem zařídil Alijagić

D R N O V I C E - Po výhře s Jihlavou se Zbrojováci vydali k dalšímu utkání do Drnovic, kde svá...
Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....