Dojem lepší, ale výsledek stejný, mrzelo Kotala po další venkovní prohře

Dojem lepší, ale výsledek stejný, mrzelo Kotala po další venkovní prohře

B r n o - Zápas Zbrojovky na Slovácku se nezaujatému diváku nejspíše líbil. K vidění bylo hodně šancí, tři góly, drama do poslední minuty - k tomu hlučná divácká kulisa. Bohužel to pro Zbrojovku nemělo kýžený bodový efekt - podlehla 1:2.

"Chtěli jsme napravit dojem z předcházejících venkovních zápasů. Myslím, že se to částečně povedlo, bohužel ne s příznivým výsledkem pro nás. Soupeř byl lepší v první půli, i my jsme ale měli dobré příležitosti. Po změně stran se nám povedlo vyrovnat, ale nakonec jsme bohužel nedosáhli ani na bod. Mrzí nás to a musíme se připravit na domácí utkání s Duklou," hodnotil kouč Kotal na pozápasové tiskovce.

Zbrojovka oba góly inkasovala po standardních situacích, což kouče mrzelo. "Trápí nás to celé jaro. První gól penalta po rohu, druhý také roh. Musíme si uvědomit, že i standardky jsou součástí hry, zapracovat na tom."

Celkově snesl výkon Zbrojovky určitě přísnější měřítka, než například předchozí venkovní duel v Jablonci. "V úvodu jsme nebyli tak aktivní, prim hrálo Slovácko. To, že domácí jsou aktivnější, bývá u podobných zápasů pravidlem. Bohužel se nám nepovedlo zakončit protiútoky gólově. Ze začátku nás Slovácko nepustilo tolik k naší hře, ztráceli jsme neatakováni první míče, což se pak zlepšilo. Napravit dojem z Jablonce se nám tedy snad povedlo, bohužel výsledek se od těch předcházejících venkovních zápasů neliší," litoval Kotal.

další články

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....
U16: V Marečkově memoriálu druzí
Mládež
18.04.2024 | Martin Lísal

U16: V Marečkově memoriálu druzí

Z l í n - Až v posledním utkání Marečkova memoriálu nalezli dorostenci Zbrojovky přemožitele....