Klub řeší stav sedaček na stadionu

Klub řeší stav sedaček na stadionu

Klub FC Zbrojovka Brno zaznamenal v poslední době několik stížností ohledně stavu sedaček na Městském fotbalovém stadionu v Srbské ulici. Tento problém se průběžně snažíme řešit a za případné nepříjemnosti se fanouškům omlouváme.

Především na nekryté tribuně jsou sedačky vzhledem ke svému stáří v takovém stavu, že jsou v rozkladu a na povrchu se drolí, čímž vzniká prášek, který například v kombinaci s deštěm vytváří mazlavou hmotu. Ta může návštěvníkům stadionu částečně ušpinit oděv. Na některých místech jsou pak zrezivělé šrouby, kterými jsou sedačky připevněny, a tak se při větším nárazu uvolňují.

Ujišťujeme všechny fanoušky, že klub se snaží v rámci svých možností tuto situaci řešit. Před každým utkáním se několik nejvíce poškozených sedaček mění, v tomto týdnu se například jednalo přibližně o deset kusů. Vždy před utkáním také pořadatelé sedačky utírají, což je vhodnější než umývání, které má podobně negativní efekt jako déšť.

Během zimní ligové přestávky bude klub hledat řešení, které by tyto potíže odstranilo. Ideální by byla samozřejmě kompletní výměna sedaček, která je ovšem finančně nákladná. Klub bude proto jednat s městem a bude žádat o dotace na správu majetku. Pokud by nebyla kompletní výměna možná, bude se řešit alespoň renovace stávajících sedaček.

Děkujeme za pochopení!

další články

V derby s Vyškovem vystřelil bod Alijagić
A-tým
20.04.2024 | Daniel Král

V derby s Vyškovem vystřelil bod Alijagić

D R N O V I C E - Povzbuzeni domácí výhrou nad Jihlavou, zajížděli Zbrojováci k dalšímu utkání...
Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....