Zbrojovka remizovala s Hradcem 1:1

Zbrojovka remizovala s Hradcem 1:1

Po remízách se Sigmou Olomouc a Baníkem Ostrava uhráli fotbalisté Zbrojovky v letní přípravě další nerozhodný výsledek s prvoligovým soupeřem. V utkání s Hradcem Králové po prvním poločase vedli, ale nakonec se oba celky rozešly smírně po výsledku 1:1.

Utkání v Moravské Třebové se Brňanům více vydařilo v prvním poločase, v němž si vytvořili několik slibných příležitostí a po faulu na Jurdíka a následné Švancarově penaltě se dostali do zaslouženého vedení. Po přestávce však Hradec srovnal hru a zásluhou Štěpána také vyrovnal.

V neděli odjíždí tým na týdenní soustředění do Rakouska. Z původní čtyřiadvacítky vypadl Martin Sus, jenž si na páteční tréninku poranil kotník. Pokud by se však jeho stav zlepšil, tak by za mužstvem přijel dodatečně.

Ohlasy trenérů

Petr Čuhel (trenér Zbrojovky Brno): Podobně jako s Baníkem jsme podali lepší výkon v první půli, kdy jsme mohli přidat i další branky. Druhý poločas už z naší strany nebyl dobrý, až v úplném závěru jsme si vytvořili dvě slibnější příležitosti. Chyběl mi tam ale větší tlak z naší strany.

Fotogalerie

Všechny fotografie