Soustředění zahájeno - Zbrojovka ve večerních hodinách dorazila do Turecka

Soustředění zahájeno - Zbrojovka ve večerních hodinách dorazila do Turecka

L a r a - Zimní soustředění můžeme považovat za zahájené. Zbrojovácká výprava dnes večer dorazila do Antalye, kde se ubytovala. Zítra na hráče čekají první dvě tréninkové jednotky, v sobotu pak zápas se srbským celkem FK Voždovac.

Cesta do cílové destinace proběhla na několik etap. V té první vezl tým klasicky zbrojovácký autobus. Následné odbavení na vídeňském letišti se neobešlo bez dobrodružného příběhu, celková váha zavazadel totiž jemně přesáhla stanovený limit.

Po překonání této první zkoušky přišel jemně zpožděný let do Istanbulu a již tradičně překotný přestup na letadlo do Antalye. Vžité představy o tom, že v jižních zemích se nikam moc nespěchá, jsme tedy i letos poněkud nabourali, letadlo na nás ale naštěstí počkalo a z letištní plochy v Istanbulu se nakonec odlepilo s jen o málo víc než hodinovým zpožděním.

V Antalyi již na nás čekal styčný důstojník Gökmen Kore a přistavený autobus, zbytek cesty pak již proběhl rychle a za chvilku byli Zbrojováci na místě. V dobře známém hotelu Grand Park Lara je pro Brňany tentokrát vyčleněna část pavilonu C. Ve zbytku dne už nebyl čas na mnoho jiného, než rychlé ubytování, večeři. A samozřejmě nezbytné přeřízení času na ten místní (o hodinu dopředu).

Zítra čekají na Brňany dvě tréninkové jednotky, přírodní tráva a (věřme) co nejpříjemnější klimatické podmínky. Poslední fáze zimní přípravy tak může započít!

Podrobnosti k soustředění zde.

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...