Potřetí do Vyškova - v Tipsport lize nás čeká Opava

Potřetí do Vyškova - v Tipsport lize nás čeká Opava

B r n o - V sobotu 16. ledna absolvuje Zbrojovka třetí zimní test, znamenající zároveň poslední utkání v zimní Tipsport lize. Na vyškovské umělce nám bude od 11 hodin soupeřem Slezský FC Opava.

Brňané získali ve dvou zápasech jediný bod, Opava zatím hrála pouze se Zlínem a podlehla po boji 2:3. Ve druhém přípravném zápase podlehli Opavští Ruchu Chorzów 1:2. Ani jeden z týmů již nemůže postoupit do Final Four.

V kádru soupeře, se kterým se Brno potkalo naposledy ve druhé lize (doma 0:1, venku 4:1), nalezneme známá jména - Josef Dvorník, Dominikové Simerský a Duda, donedávna tu působil Zbyněk Pospěch. A na lavičce udílí pokyny Ludevít Grmela, asistent kouče Baránka. "Už jsem s ním o utkání mluvil," pokyvuje Václav Kotal, který se s Grmelou v Brně krátce potkal.

Brněnský kouč tentokrát nenasadí - tak jako v předcházejících případech - dvě jedenáctky. "Drobné problémy mají Stanislav Vávra, Michal Škoda a Radek Buchta, pro tento zápas mají volno. K dispozici již nebudou reprezentanti Tomáš Brigant a Martin Chrien. Posílí nás znovu dvojice juniorů Kučera - Přichystal, někteří hráči tak zápas odehrají celý," přešel Kotal k nadcházejícímu utkání.

Zápasem de facto skončí kondiční část přípravy, v neděli má volno celý tým. "Počasí nám vesměs přálo, stihli jsme vše, co jsme chtěli, a zatím nás nepotkalo vážnější zranění, což musím zaklepat. Příští týden už se budeme věnovat více herním věcem, samozřejmě by nebylo špatné zakončit ten první blok dobrým výsledkem," dodal Kotal.

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....